«Ο Μέσι αποφάσισε οριστικά να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα»

Λιονέλ Μέσι

i

©Photo by Joan Valls/Urbanandsport /NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

«Ο Μέσι αποφάσισε οριστικά να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα»

Κώστας Τόπας 20:54 - 15.04.2023 / Ανανεώθηκε: 20:54 - 15.04.2023

Νέο δημοσίευμα, αυτή την φορά από την Ισπανία, αναφέρει ότι ο Λιονέλ Μέσι πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο «Καμπ Νόου» για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα.

Ο επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας, Λιονέλ Μέσι βλέπει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν να ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και το μέλλον του να βρίσκεται στον αέρα. Ο Αργεντινός αστέρας ναι μεν βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με την διοίκηση της γαλλικής ομάδας, ωστόσο όπως μεταδίδουν στην Ισπανία, πρωταρχικός του στόχος είναι να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα.

Τα πάντα για τον Μέσι: Οι περίεργοι οικονομικοί τρόποι που αναζητεί η Μπαρτσελόνα για να τον επανεντάξει το καλοκαίρι
LA LIGA

14:15 - 07.04.2023

Τα πάντα για τον Μέσι: Οι περίεργοι οικονομικοί τρόποι που αναζητεί η Μπαρτσελόνα για να τον επανεντάξει το καλοκαίρι

Η Μπαρτσελόνα εξετάζει μια από τις πιο περίεργες συμφωνίες στο ποδόσφαιρο για να επανεντάξει τον Λιονέλ Μέσι στον σύλλογο, καθώς συνεχίζει να δίνει μάχη με οικονομικά ζητήματα που την ταλαιπωρούν.

Η επιστροφή στους «μπλαουγκράνα» έμοιαζε η πιο πιθανή εξέλιξη για την καριέρα του Μέσι, και τώρα σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η καταλανική «Relevo» αυτή είναι πολύ κοντά να γίνει πραγματικότητα.

Για την ώρα πάντως, ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα έχει μιλήσει μόνο με τον πατέρα του Μέσι και όχι με τον ίδιο τον παίκτη. Οι Καταλανοί βέβαια, μέσω του αντιπροέδρου τους Ράφα Γιούστε, αναγνώρισαν τις επαφές με το περιβάλλον του Μέσι και ελπίζουν να εντάξουν ξανά στο δυναμικό τους τον «Pulga», ώστε να τελειώσει την καριέρα του ως «μπλαουγκράνα». Από την άλλη και ο αθλητικός διευθυντής των Καταλανών, Ματέου Αλεμανί, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πιθανή επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, λέγοντας πως όλα είναι ανοικτά στην υπόθεση.

Ο επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας, εντάχθηκε στη Λα Μασία όταν ήταν μόλις 13 ετών και σημείωσε 672 γκολ σε 780 εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της 21χρονης θητείας του με τους Καταλανούς. Καθιερώθηκε ως ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών του συλλόγου, κατακτώντας τέσσερα Champions League, 10 τίτλους La Liga και μια σειρά από ατομικές διακρίσεις προτού ενταχθεί στην πρωταθλήτρια της Ligue 1 για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν, το καλοκαίρι του 2021.