Αυτή η ομάδα ήταν κοντά στο να αποκτήσει τον Μέσι στα πρώτα του βήματα

Λιονέλ Μέσι

i

© Intime

Αυτή η ομάδα ήταν κοντά στο να αποκτήσει τον Μέσι στα πρώτα του βήματα

Sportal newsroom 14:04 - 15.04.2023

Μία ομάδα από το Μεξικό ήταν πολύ κοντά στο να αποκτήσει τον Λιονέλ Μέσι στα πρώτα του βήματα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί το μεγαλύτερο όνομα στο ποδοσφαιρικό πλανήτη. Έχει κερδίσει τα πάντα και έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του αθλήματος. Λίγοι είναι αυτοί όμως που ξέρουν ότι μία ομάδα από το Μεξικό ήταν κοντά στο να τον αποκτήσει.

Την περίοδο που ο Αργεντινός είχε μόλις φτάσει στη Βαρκελώνη για τους «μπλαουγκράνα» μια ομάδα από το πρωτάθλημα του Μεξικό είχε φτάσει μια ανάσα για να τον υπογράψει. Τότε οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα θεωρούσαν ότι ο Λίο δεν ήταν έτοιμος να παίξει στην πρώτη ομάδα και κάπως έτσι έψαχναν κάποιον τρόπο για να τον δώσουν δανεικό. Στόχος προφανώς και ήταν να πάρει εμπειρίες. 

Ο Μέσι προσκάλεσε οπαδό που τον περίμενε έξω από το σπίτι του για δέκα ώρες (vid)
LIGUE 1

14:46 - 11.04.2023

Ο Μέσι προσκάλεσε οπαδό που τον περίμενε έξω από το σπίτι του για δέκα ώρες (vid)

Ένας θαυμαστής του Λιονέλ Μέσι ταξίδεψε στο Παρίσι για να συναντήσει από κοντά τον Αργεντινό αστέρα. Αφού περίμενε δέκα ώρες έξω από την κατοικία του, κατάφερε να εκπληρώσει το όνειρό του.

Μία από τις ομάδες λοιπόν που είχαν δείξει ενδιαφέρον ήταν η Νεκάξα. Μία ακόμη ήταν η Ράγιος, η οποία είναι ομάδα που έχει μόνο ακαδημίες και δίνει ευκαιρίες σε νέα ταλέντα να αναδειχθούν. Λέγεται ότι οι υπεύθυνοι της Νεκάξα δεν πίστευαν ότι ο Μέσι θα μπορεί να παίξει στην ομάδα νέων της Μπαρτσελόνα και κάπως έτσι η συμφωνία χάλασε. 

Αυτή η απόφαση της ομάδας από το Μεξικό πρέπει να «πόνεσε», καθώς ο νεαρός τότε Αργεντινός έδειξε το ταλέντο του και έπαιξε στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα στην ηλικία των 17 ετών.