Ο Μέσι προσκάλεσε οπαδό που τον περίμενε έξω από το σπίτι του για δέκα ώρες (vid)

Ο θαυμαστής και ο Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Ο Μέσι προσκάλεσε οπαδό που τον περίμενε έξω από το σπίτι του για δέκα ώρες (vid)

Κώστας Τόπας 14:46 - 11.04.2023 / Ανανεώθηκε: 14:46 - 11.04.2023

Ένας θαυμαστής του Λιονέλ Μέσι ταξίδεψε στο Παρίσι για να συναντήσει από κοντά τον Αργεντινό αστέρα. Αφού περίμενε δέκα ώρες έξω από την κατοικία του, κατάφερε να εκπληρώσει το όνειρό του.

Ο Χουάν Πόλκαν, ένας φανατικός θαυμαστής του Λιονέλ Μέσι, είχε ως μεγάλο όνειρο να συναντήσει από κοντά το ίνδαλμά του. Τον Αργεντινό αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Πόλκαν οποίος παίζει ποδόσφαιρο σάλας με την ιταλική ομάδα IBS Le Crete πήρε μάλιστα λίγες μέρες άδεια για να ταξιδέψει στη γαλλική πρωτεύουσα, την περασμένη εβδομάδα. Αφού μάλιστα κατάφερε να βρει την κατοικία του Λιονέλ Μέσι, αποφάσισε να τον περιμένει μέχρι να του ανοίξει την πόρτα ο 35χρονος επιθετικός των Παριζιάνων. Κάτι που έγινε αλλά μετά από δέκα ώρες αναμονής...

«Έψαξα στο διαδίκτυο για την διεύθυνσή του, αλλά δεν υπάρχει κυριολεκτικά κανένα ίχνος. Μπόρεσα να την βρω από έναν κομμωτή που πήγε να τον επισκεφτεί και μένει στο Παρίσι. Δεν μου είπε ακριβώς που μένει αλλά μου εξήγησε στο περίπου την τοποθεσία του σπιτιού του. Όταν έφτασα στις 8 το πρωί στην περιοχή, μου πήρε περίπου 45 λεπτά για να το βρω», ανέφερε αρχικά στην αργεντίνικη ιστοσελίδα «Infobae» για να συνεχίσει λέγοντας:

«Κάθισα να περιμένω στις 9 το πρωί όταν είδα ότι θα πήγαινε για προπόνηση. Στην αρχή ήταν μόνος και γύρω στο μεσημέρι ένα άλλο αγόρι ήρθε μαζί του για να του φέρει μια απίστευτη ζωγραφιά. Όταν γύρισε γύρω στις 13:00, Δεν μπορούσα καν να πλησιάσω, αλλά είμαι σίγουρος ότι με είδε. Περίμενα μέχρι τις 3:30 μ.μ. και η Αντονέλα (γυναίκα του Μέσι) βγήκε από το σπίτι, κατέβασε το παράθυρο του αυτοκινήτου και μου μίλησε με ευγενικό τρόπο. Τρεις ώρες αργότερα εμφανίστηκε αλλά δεν μου έδωσε την ευκαιρία να συναντηθούμε.

Ενας άνθρωπος ασφαλείας άρχισε να μου λέει ότι επρόκειτο να καλέσει την αστυνομία, αλλά δεν μπορούσα να τα παρατήσω γιατί είχα οργανωθεί να περάσω δύο μέρες στο Παρίσι για να συναντήσω τον Λιονέλ».

Τσάβι μετά τη νέα αποθέωση του Μέσι από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα: «Γεννά ελπίδα για την επιστροφή του»
LA LIGA

09:09 - 11.04.2023

Τσάβι μετά τη νέα αποθέωση του Μέσι από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα: «Γεννά ελπίδα για την επιστροφή του»

Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα φώναξαν ξανά το όνομα του Λιονέλ Μέσι στο δέκατο λεπτό της αναμέτρησης με την Χιρόνα και ο Τσάβι αναγνωρίζει ότι αυτό γεννά μεγάλες προσδοκίες στις τάξεις των «μπλαουγκράνα» για την επιστροφή του Αργεντινού στο «Καμπ Νόου»

Τελικά, οι κόποι του ανταμείφθηκαν καθώς η Αντονέλα «εμφανίστηκε από το πουθενά» για να τον καλέσει να εισέλθει μέσα στο σπίτι τους μετά από δέκα ώρες αναμονής. 

«Το πρώτο πράγμα που βλέπω είναι ο Μέσι να στέκεται μπροστά μου με σορτς, παντόφλες και μας λέει "γεια". Ήταν μια απίστευτη στιγμή. Του είπα πόσο τον αγαπούσα, βγάλαμε τις φωτογραφίες, υπέγραψε τη φανέλα του συλλόγου σάλας όπου παίζω, με αγκάλιασε και υπέγραψε ένα αυτόγραφο στο χέρι μου. Τότε κατάλαβα πόσο νευρικός ήμουν.

Η IBS Le Crête, ο σύλλογος μου στο σάλας, μου έδωσε μέρες άδεια για να προσπαθήσω να δω τον Μέσι με την προϋπόθεση ότι, αν τα κατάφερνα, έπρεπε να υπογράψω μια φανέλα. Ο στόχος μου δεν είναι να γίνω viral ή κάτι τέτοιο. Θέλω οι άνθρωποι να ανακαλύψουν ποιος είναι, την απλότητά του, την ταπεινότητά του», κατέληξε ο φανατικός θαυμαστής του Μέσι.