Τσάβι μετά τη νέα αποθέωση του Μέσι από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα: «Γεννά ελπίδα για την επιστροφή του»

Τσάβι & Λιονέλ Μέσι

i

Τσάβι & Λιονέλ Μέσι/©Photo by Xavier Bonilla/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Τσάβι μετά τη νέα αποθέωση του Μέσι από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα: «Γεννά ελπίδα για την επιστροφή του»

Κώστας Τόπας 09:09 - 11.04.2023

Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα φώναξαν ξανά το όνομα του Λιονέλ Μέσι στο δέκατο λεπτό της αναμέτρησης με την Χιρόνα και ο Τσάβι αναγνωρίζει ότι αυτό γεννά μεγάλες προσδοκίες στις τάξεις των «μπλαουγκράνα» για την επιστροφή του Αργεντινού στο «Καμπ Νόου»

Για δεύτερη φορά μέσα σε πέντε ημέρες, το «Καμπ Νόου» φώναξε το όνομα του Λιονέλ Μέσι στο δέκατο λεπτό του αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Χιρόνα (0-0) στη La Liga την Δευτέρα (10/04). Οι οπαδοί των «μπλαουγρκαάν» είχαν ήδη αποθεώσει τον «Pulga» την περασμένη Τετάρτη κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιτελικού του Κυπέλλου εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης (0-4). 

Δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του από τον σύλλογο για την Παρί, ο Λιονέλ Μέσι προκαλεί μεγάλες προσδοκίες στην Καταλονία, καθώς οι αμφιβολίες αυξάνονται για την υπόλοιπη περιπέτειά του στο Παρίσι, όπου πλησιάζει στο τέλος του συμβολαίου του τον ερχόμενο Ιούνιο.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Τσάβι αντέδρασε στα συνθήματα των οπαδών της Μπαρτσελόνα για τον Αργεντινό Παγκόσμιο πρωταθλητή. Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» είναι κοντά στον Μέσι με τον οποίο κέρδισε τα πάντα ως συμπαίκτης. Και αν δείχνει να βλέπει μια πιθανή επιστροφή με καλό μάτι, εστιάζει πάνω απ' όλα στην κατάκτηση του τίτλου στη La Liga όπου η ομάδα του προηγείται με 13 βαθμούς μπροστά από την Ρεάλ.

«Οι οπαδοί εκτιμούν το πού βρισκόμαστε. Αλλά μας λείπει ο τίτλος. Ο Λέο γεννά ελπίδα. Φωνάζουν το όνομά του εδώ και δύο παιχνίδια. Ας δούμε αν θα συμβεί αυτό. Εστιάζουμε σε αυτή τη σεζόν, πρέπει να κερδίσουμε La Liga», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσάβι.