Ο Μέσι περιμένει τηλέφωνο από τον Λαπόρτα για την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα

Λιονέλ Μέσι & Τζουάν Λαπόρτα

i

Λιονέλ Μέσι & Τζουάν Λαπόρτα/©Photo by Joaquin Corchero / Europa Press Sports via Getty Images/Ideal Images

Ο Μέσι περιμένει τηλέφωνο από τον Λαπόρτα για την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα

Κώστας Τόπας 14:13 - 10.04.2023 / Ανανεώθηκε: 14:19 - 10.04.2023

Μία κλήση από τον ισχυρό άνδρα της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, περιμένει ο Λιονέλ Μέσι προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο επιστροφής του στο «Καμπ Νόου».

Ο επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας βλέπει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν να ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και το μέλλον του να βρίσκεται στον αέρα. Ο Αργεντινός αστέρας ναι μεν βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με την διοίκηση της γαλλικής ομάδας, ωστόσο όπως μεταδίδουν στην Ισπανία, πρωταρχικός του στόχος είναι να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα.

Αρκετές εξέχουσες προσωπικότητες στη Βαρκελώνη, συμπεριλαμβανομένου του Τζουάν Λαπόρτα, έχουν αφήσει ανοιχτή την πόρτα για τον Μέσι να επιστρέψει στην Ισπανία. Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη προσέγγιση, με την Παρί να έχει ακόμα τη μοναδική επίσημη προσφορά στο τραπέζι. Από την πλευρά του, ο Λιονέλ Μέσι ελπίζει ότι η κατάσταση θα αλλάξει σύντομα, με τη «Mundo Deportivo« να υποστηρίζει ότι περιμένει μία κλήση από τον πρόεδρο των «μπλαουγκράνα», Τζουάν Λαπόρτα.

Ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα, μίλησε με τον πατέρα του Μέσι, αλλά όχι με τον ίδιο τον παίκτη. Πάντως, οι Καταλανοί, μέσω του αντιπροέδρου τους Ράφα Γιούστε, αναγνώρισαν τις επαφές με το περιβάλλον του Μέσι και ελπίζουν να εντάξουν ξανά στο δυναμικό τους τον «Pulga», ώστε να τελειώσει την καριέρα του ως «μπλαουγκράνα». Από την άλλη και ο αθλητικός διευθυντής των Καταλανών, Ματέου Αλεμανί, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πιθανή επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, λέγοντας πως όλα είναι ανοικτά στην υπόθεση.