Η Ρεάλ Μαδρίτης τσεκάρει τον «νέο Μέσι»

Μέσι - Ετσεβέρι

i

© Printscreen

Η Ρεάλ Μαδρίτης τσεκάρει τον «νέο Μέσι»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:40 - 11.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:51 - 11.04.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του ταλαντούχου νεαρού, Κλαούντιο Ετσεβέρι, για τον οποίον έχει βγει το παρατσούκλι ο «νέος Μέσι»

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ρεάλ Μαδρίτης για το ερχόμενο καλοκαίρι, έχει ξεκινήσει από τώρα. Η διοίκηση των «Μαδριλένων» έχει εστιάσει σε ένα ταλαντούχο 17χρονο Αργεντίνο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται στη Ρίβερ Πλέιτ. Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για τον Κλαούντιο Ετσεβέρι, του οποίου το ταλέντο έχει τρελάνει τους ανθρώπους των «μερένγκες» κι όχι μόνο. 

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποκαλείται ως ο «νεός Μέσι» και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «The Hard Tackle», η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί στενά την περίπτωση του παίκτη τους τελευταίους μήνες, ενώ επίσης η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται να έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον «μικρό».

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του γνωστού δημοσιογράφου του Radio Continental, Sebastian Srur, η Ρίβερ Πλέιτ έχει στόχο να φτάσει την ρήτρα του 17χρονου στα 50 εκατομμύρια ευρώ από τα 25 που είναι τώρα, καθώς ο σύλλογος της Αργεντινής θέλει να βγει κερδισμένος σε περίπτωσης πώλησης του παίκτη. 

Ο Κλαούντιο Ετσεβέρι αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις τις επίθεσης, καθώς επίσης οι ικανότητές του στο ένας εναντίον ενός είναι εντυπωσιακές. Το παρατσούκλι του είναι «El Diablito», λόγω του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή της Βολιβίας, Μάρκο Ετσεβέρι ο οποίος είχε ως παρατσούκλι το «El Diablo», ενώ τα είδωλά του είναι ο Λιονέλ Μέσι και ο πρώην άσος της Ρίβερ Πλέιτ, Φερνάντο Κιντέρο.

Τέλος, τον προηγούμενο μήνα ο προπονητής της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, κάλεσε τον νεαρό άσο να προπονηθεί με τους Παγκόσμιους πρωταθλητές, ενώ σύντομα αναμένεται να πραγματοποιηθεί και το ντεμπούτο του Ετσεβέρι με την πρώτη ομάδα της Ρίβερ Πλέιτ.