Μαλντίνι: «Με πήρε τηλέφωνο ο Αντσελότι και μου είπε ότι θα τα πούμε στην Κωνσταντινούπολη»

Πάολο Μαλντίνι & Κάρλο Αντσελότι

i

©Intime

Μαλντίνι: «Με πήρε τηλέφωνο ο Αντσελότι και μου είπε ότι θα τα πούμε στην Κωνσταντινούπολη»

Κώστας Τόπας 15:46 - 10.04.2023

Ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι μίλησε για την κλήση που έλαβε από τον Κάρλο Αντσελότι μετά την κλήρωση του Champions League, αλλά και για το γεγονός ότι επιθυμεί τους «ροσονέρι» στον τελικό αντιμέτωπους με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Δύο παλιοί φίλοι με μια σχέση που κρατάει στο πέρασμα των χρόνων. Πάολο Μαλντίνι και Κάρλο Αντσελότι συναντήθηκαν στο Μιλάνο, ως συμπαίκτες και έπειτα ο «Καρλέτο» έγινε προπονητής του Ιταλού παλαίμαχου στόπερ, κατακτώντας τρόπαια με τους «ροσονέρι».

Τώρα, ενόψει της εβδομάδας του Champions League, ο Πάολο Μαλντίνι, ο οποίος έγινε τεχνικός διευθυντής της Μίλαν μίλησε στη «La Reppublica» και θυμήθηκε όσα είπε με τον Κάρλο Αντσελότι, όταν έγινε γνωστή η κλήρωση για τα προημιτελικά του Champions League.

«Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Ο Αντσελότι, που είναι τώρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, έχει επίσης μια εκκρεμότητα στην Κωνσταντινούπολη (όπου θα γίνει ο τελικός του Champions League). Αμέσως μετά την κλήρωση με πήρε τηλέφωνο: "Πάολο Τα λέμε στην Κωνσταντινούπολη, εντάξει;", μου είπε», δήλωσε ο Μαλντίνι, θυμίζοντας τον τελικό που έχασε η Μίλαν από τη Λίβερπουλ στην Τουρκία.

Ως γνωστόν, η Μίλαν που παίζει κόντρα στη Νάπολι μπορεί να διασταυρωθεί με την Ρεάλ Μαδρίτης μόνο στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Σε αυτή την περίπτωση, οι δύο ομάδες με τα περισσότερα ευρωπαϊκά κύπελλα θα αντιμετώπιζαν η μία την άλλη σε έναν φοβερό τελικό.

«Δεν θα είναι εύκολο, αλλά νομίζω ότι η ιστορία του συλλόγου μας δίνει την ευκαιρία να πιστέψουμε σε αυτό. Έχει συμβεί στο παρελθόν. Έχουμε αυτή την ευκαιρία και θέλουμε να την εκμεταλλευτούμε», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής των «ροσονέρι».