Δεν... συνήλθε από την «τεσσάρα» η Μπαρτσελόνα, 0-0 με την Χιρόνα

Γκάβι - Ντε Γιόνγκ

i

©Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

Δεν... συνήλθε από την «τεσσάρα» η Μπαρτσελόνα, 0-0 με την Χιρόνα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:58 - 10.04.2023

Σε ένα ματς το οποίο θα μπορούσε να βγάλει αντίδραση μετά το 4-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα έμεινε στο μηδέν με τη Χιρόνα για την 28η αγωνιστική της La Liga.

Λίγα 24ωρα μετά την ταπεινωτική ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δίχως νίκη, αφού η ομάδα της Βαρκελώνης έμεινε στο 0-0 με τη Χιρόνα. Σε ένα πρωτάθλημα το οποίο έχει κριθεί σε μεγάλο βαθμό οι «μπλαουγκράνα» έχασαν την ευκαιρία να αυξήσουν τη διαφορά από τη μισητή τους αντίπαλο στο +15, μετά την ήττα της δεύτερης από τη Βιγιαρεάλ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν πιο δυναμική παρουσία, ωστόσο επ' ουδενί δεν έπειθε πως μπορούσε να πάρει το αποτέλεσμα. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και στο δεύτερο ημίχρονο, με τις τελικές της ομάδας του Τσάβι να είναι κατά κύριο λόγο άνευ ουσίας.

Κάπως έτσι, οι Καταλανοί έχασαν για δεύτερη φορά μέσα στο 2023 βαθμούς, με την τελευταία τους απώλεια να είναι από την Αλμερία. Παράλληλα, αυτή αποτελεί την πρώτη απώλεια των «μπλαουγκράνα» στην έδρα τους, από την 1η του Γενάρη και έπειτα.