Ο Μέσι πρωταγωνιστεί σε καμπάνια της Louis Vuitton

Λιονέλ Μέσι

i

©Photo by Alex Grimm/Getty Images/Ideal Images

Ο Μέσι πρωταγωνιστεί σε καμπάνια της Louis Vuitton

Sportal newsroom 14:38 - 14.04.2023

Ο Λιονέλ Μέσι μετά την περίφημη φωτογραφία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για τη Louis Vuitton, πρωταγωνιστεί σε ακόμα μία καμπάνια της γνωστής εταιρείας.

Τον Νοέμβριο πριν το Μουντιάλ η Louis Vuitton είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία με τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να παίζουν σκάκι. Προφανώς και αυτή η φωτογραφία είχε «ρίξει» το ίντερνετ, στην οποία απεικονίζοντα οι δύο, για πολλούς, κορυφαίοι ποδοσφαιριστές στην ιστορία του αθλήματος.

Ο Μέσι προσκάλεσε οπαδό που τον περίμενε έξω από το σπίτι του για δέκα ώρες (vid)
LIGUE 1

14:46 - 11.04.2023

Ο Μέσι προσκάλεσε οπαδό που τον περίμενε έξω από το σπίτι του για δέκα ώρες (vid)

Ένας θαυμαστής του Λιονέλ Μέσι ταξίδεψε στο Παρίσι για να συναντήσει από κοντά τον Αργεντινό αστέρα. Αφού περίμενε δέκα ώρες έξω από την κατοικία του, κατάφερε να εκπληρώσει το όνειρό του.

Η περίφημη εικόνα με τους δύο σταρ έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά, αλλά λίγες μέρες μετά αποκαλύφθηκε ότι οι δύο ποδοσφαιριστές δεν βρέθηκαν ποτέ από κοντά. Αντιθέτως φωτογραφήθηκαν μόνοι τους ξεχωριστά. Πέντε περίπου μήνες μετά η γνωστή εταιρεία επανήλθε με νέα καμπάνια. Πρωταγωνιστής αυτή τη φορά είναι ο Λιονέλ Μέσι.

Η πρώτη φωτογραφία με τον CR7 και τον Λίο, ήταν εμπνευσμένη από έναν αγώνα σκάκι που έληξε ισόπαλος. Μετά από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου όμως από την Αργεντινή, η Louis Vuitton αποφάσισε να κάνει την καμπάνια, «Horizons Never End», μόνο με τον Αργεντινό σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.