Αγουέρο: «Ο Κριστιάνο σκοράρει από τύχη στα φάουλ, μόνο ο Μέσι σημαδεύει» (vid)

Σέρχιο Αγουέρο

i

PrtScr

Αγουέρο: «Ο Κριστιάνο σκοράρει από τύχη στα φάουλ, μόνο ο Μέσι σημαδεύει» (vid)

Κώστας Τόπας 10:09 - 13.04.2023

Ο Σέρχιο Αγουέρο άσκησε έντονη κριτική στον Κριστιάνο Ρονάλντο και στα γκολ που σημείωσε ο Πορτογάλος αστέρας με απευθείας εκτελέσεις φάουλ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πετύχει 60 γκολ στην καριέρα του με εκτελέσεις φάουλ, με τελευταία στις 16 Απριλίου 2022, στο 3-2 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Νόριτς.

Ο Σέρχιο Αγουέρο από την πλευρά του έδειξε για μια ακόμη φορά πως δεν έχει και σε μεγάλη συμπάθεια τον Πορτογάλο αστέρα της Αλ Νασρ. Ο Αργεντινός πρώην επιθετικός της Μπαρτσελόνα, τοποθετήθηκε για τον τρόπο με τον οποίο ο Κριστιάνο σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ, τονίζοντας πως είναι τυχερός…

Μάλιστα τόνισε ότι οι Μέσι, Ραούλ και Μπενζεμά έχουν σημειώσει πολύ πιο όμορφα γκολ από τον 38χρονο Πορτογάλο. Μια ατάκα του που έχει ήδη προκαλέσει πολλές… κριτικές στα social media.

«Κοιτάξτε όλα τα φάουλ που βαράει ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Είναι ξεκάθαρο πως όταν σκοράρει από φάουλ το κάνει με τυχερό τρόπο, το βλέπετε όλοι. Ο Μέσι στέλνει τα φάουλ σε εξαιρετικό σημείο. Τόσο ο Ραούλ, όσο και ο Καρίμ Μπενζεμά έχουν σημειώσει πολύ πιο όμορφα γκολ από τον Κριστιάνο. Στα 20 καλύτερα γκολ του Κριστιάνο, τα 15 είναι με φάουλ. Αντιθέτως τα 15 από τα 20 καλύτερα γκολ του Μέσι… δεν είναι από φάουλ, αλλά έχει περάσει πρώτα 5-6 αντιπάλους του. Τα καλύτερα γκολ του Κριστιάνο είναι μετά από λάθος του τερματοφύλακα», είπε χαρακτηριστικά ο Σέρχιο Αγκουέρο.