Τέλος ο Ρούντι Γκαρσία από την Αλ Νασρ μετά από αντιπαράθεση με τον Κριστιάνο και τους υπόλοιπους παίκτες (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

©Photo by Sam Bagnall - AMA/Getty Images/Ideal Images

Τέλος ο Ρούντι Γκαρσία από την Αλ Νασρ μετά από αντιπαράθεση με τον Κριστιάνο και τους υπόλοιπους παίκτες (vid)

Κώστας Τόπας 10:16 - 12.04.2023 / Ανανεώθηκε: 10:30 - 12.04.2023

Ο Ρούντι Γκαρσία φέρεται να αποτελεί παρελθόν πλέον από τον πάγκο της Αλ Νασρ μετά τις κακές σχέσεις του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του Πορτογάλου.

Η δυσαρέσκεια του Κριστιάνο Ρονάλντο μεγαλώνει στην Αλ Νασρ. Οι τελευταίες εικόνες του Πορτογάλου επιθετικού, ο οποίος αποχώρησε με άσχημο τρόπο μετά την ισοπαλία κόντρα στην Αλ Φέιχα, δείχνουν την κατάστασή του στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Οπως αναφέρει ο σαουδαραβικός Τύπος, ο Πορτογάλος αστέρας δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με τον προπονητή του, Ρούντι Γκαρσία, ο οποίος όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Αλ Νασρ. Στον Κριστιάνο φαίνεται ότι δεν άρεσαν οι προσεγγίσεις του Γάλλου προπονητή και η δυναμική της ομάδας σε αγωνιστικό επίπεδο, θεωρώντας πως υπάρχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες από ό,τι φαίνεται στη μάχη του τίτλου.

Την ίδια άποψη για τον Ρούντι Γκαρσία φαίνεται πως έχουν και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του Κριστιάνο Ρονάλντο, με την «Marca» να υποστηρίζει ότι μία αντιπαράθεση που είχε με τους παίκτες του στα αποδυτήρια, οδήγησε την διοίκηση της Αλ Νασρ να απολύσει τον Γάλλο προπονητή.

Στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας απομένουν επτά αγωνιστικές μέχρι την ολοκλήρωση κι η Αλ Νασρ βρίσκεται δεύτερη στη βαθμολογία, τρεις βαθμούς πίσω από την Αλ Ιτιχάντ.