Έξαλλος ο Ρονάλντο μετά την ισοπαλία της Αλ Νασρ - «Πλακώθηκε» με τους αντιπάλους του και αποχώρησε άμεσα από τον αγωνιστικό χώρο

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

Κριστιάνο Ρονάλντο/PrtScr

Έξαλλος ο Ρονάλντο μετά την ισοπαλία της Αλ Νασρ - «Πλακώθηκε» με τους αντιπάλους του και αποχώρησε άμεσα από τον αγωνιστικό χώρο

Κώστας Τσιακλής 11:00 - 10.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:00 - 10.04.2023

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν έξαλλος μετά τη λευκή ισοπαλία της Αλ Νασρ με την Αλ Φεϊχά και τα έβαλε με τους αντιπάλους του την ώρα που αποχωρούσε για τα αποδυτήρια.

Η Αλ Νασρ εξήλθε ισόπαλη με την Αλ Φεϊχά κάτι που έκανε έξαλλο τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος τσακώθηκε με τους αντιπάλους και μόλις άκουσε το τελικό σφύριγμα κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια.

Η ομάδα του 38χρονου σούπερ σταρ παρά το γεγονός ότι είχε 18 τελικές προσπάθειες, δεν κατάφερε να διασπάσει την οργανωμένη άμυνα της Αλ Φεϊχά και έτσι «κόλλησε» στη λευκή ισοπαλία. Πλέον η Αλ Νασρ βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Αλ Ίτιχαντ, η οποία επικράτησε με 2-1 της Αλ Γουεχντά.

Αυτή η εξέλιξη δεν άφησε ικανοποιημένο τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον τηλεοπτικό φακό να «τσακώνει» τον Πορτογάλο να λογομαχεί με τους αντιπάλους του την ώρα που αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο. Ο Ρονάλντο έφυγε άμεσα μετά τη λήξη του αγώνα και δεν πήγε μαζί με τους συμπαίκτες του να δώσει τα χέρια με τους παράγοντες της Αλ Φεϊχά.