H Stoiximan νέος χορηγός της Super League
i

Stoiximan και Super League / © Super League

H Stoiximan νέος χορηγός της Super League

Sportal newsroom 16:38 - 27.01.2023 / Ανανεώθηκε: 17:16 - 27.01.2023

Stoiximan και Super League θα πορευτούν από κοινού, με την λίγκα να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την στοιχηματική εταιρεία.

Την συνεργασία της με την Stoiximan επισημοποίησε η Super League, ανακοινώνοντας την έναρξη της χορηγίας από το δημοφιλές στοιχηματικό brand. Το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος της περασμένης περιόδου θυμίζουμε ότι κουβαλούσε την επωνυμία της Interwetten, ωστόσο η σύμπραξη των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο η υπογραφή σύμβασης Κεντρικής Χορηγίας της Super League με την εταιρεία “Stoiximan Limited”. Η επίσημη ονομασία του Πρωταθλήματος είναι "Stoiximan Super League", των Playoffs "Stoiximan Super League Playoffs" και των Playouts "Stoiximan Super League Playouts".

Ομόφωνα εγκρίθηκε ο ορισμός των αγώνων β’ γύρου κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League (21η-26η αγωνιστική), το οποίο θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League www.slgr.gr

Ομόφωνα αποφασίστηκε όπως η ηλεκτρονική Κλήρωση για τα Stoiximan Super League Playoffs και Stoiximan Super League Playouts πραγματοποιηθεί στις 13 Μαρτίου 2023».