Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την παραχώρηση του Διούδη
i

Σωκράτης Διούδης / Intime

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την παραχώρηση του Διούδη

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:50 - 27.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:28 - 27.01.2023

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε ότι ο Σωκράτης Διούδης θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ζάγκλιεμπε.

Το κεφάλαιο του Παναθηναϊκού έκλεισε οριστικά και αμετάκλητα για τον Σωκράτη Διούδη. Ο διεθνής τερματοφύλακας υπέγραψε στην πολωνική Ζαγκλιέμπε και η «πράσινη» ΠΑΕ γνωστοποίησε η μεταγραφή.

Ο Διούδης ήρθε στο «Γεώργιος Καλαφάτης» το καλοκαίρι του 2017 από τον Άρη, έμεινε για 5,5 χρόνια πανηγυρίζοντας το Κύπελλο του 2022, ενώ στήριξε το Τριφύλλι στην πολύ δύσκολη τριετία μέχρι το 2020.

Φέτος, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν τον υπολόγιζε για τις υποχρεώσεις της ομάδας, ενώ πέρυσι είχε χάσει τη θέση του βασικού από τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ο Διούδης ήθελε να φύγει άμεσα, για να μην χάσει άλλο ένα εξάμηνο μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Μπρινιόλι στο Sportal.gr: Ο άγνωστος καυγάς με τον Γιοβάνοβιτς, το πρωτάθλημα και το ντέρμπι που είναι... πόλεμος
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:50 - 11.12.2022

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Μπρινιόλι στο Sportal.gr: Ο άγνωστος καυγάς με τον Γιοβάνοβιτς, το πρωτάθλημα και το ντέρμπι που είναι... πόλεμος

Η καθιέρωση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι στον Παναθηναϊκό στην εστία δεν ήταν εύκολη και πέρασε μέσα από δύσκολους μήνες, έναν... καυγά με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και έντονο ανταγωνισμό. Ο Ιταλός μίλησε για όλα σε μία μεγάλη συνέντευξη στο Sportal.gr...

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την παραχώρηση του Σωκράτη Διούδη στην πολωνική Ζαγκλέμπιε Λούμπιν.

Ο Σωκράτης φόρεσε για 5,5 χρόνια τη φανέλα με το Τριφύλλι, αγωνιζόμενος σε 125 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πανηγύρισε το Κύπελλο της σεζόν 2021-22.

Ευχόμαστε στον Σωκράτη κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Η Ζαγκλιέμπε ανακοίνωσε με τη σειρά της την απόκτηση του Διούδη με ένα ευφάνταστο βίντεο και με την παρομοίωση «Lets Diou dis»!