Οι όροι του deal ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ζαγκλιέμπε για Διούδη
i

Σωκράτης Διούδης/©Intime

Οι όροι του deal ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ζαγκλιέμπε για Διούδη

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:10 - 22.01.2023 / Ανανεώθηκε: 14:54 - 22.01.2023

Διαβάστε με ποιες προϋποθέσεις συμφώνησαν ο Παναθηναϊκός και η Ζαγκλέμπιε για τη μεταγραφή του Διούδη.

Μετά από 5,5 χρόνια και 125 συμμετοχές με την πράσινη φανέλα, ο Σωκράτης Διούδης αλλάζει περιβάλλον. Ο διεθνής τερματοφύλακας θα αναχωρήσει τη Δευτέρα για την πόλη Λούμπιν της Πολωνίας, όπου θα ενταχτεί στο ρόστερ της τοπικής Ζαγκλιέμπε. Ο Διούδης θα ταξιδέψει με την άδεια της ΠΑΕ, αφού ναι μεν από την Πρωτοχρονιά έχει το δικαίωμα να υπογράψει συμβόλαιο με άλλη ομάδα, αλλά τυπικά μέχρι τον Ιούνιο ανήκει στο δυναμικό του Παναθηναϊκού. 

Βέβαια, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν τον υπολογίζει, ενώ οι διοικούντες δεν θα προέβαλλαν καμία ένσταση στη συμφωνία του Διούδη. Όλοι ήθελαν να τον εξυπηρετήσουν, αφού εκτιμούν το ήθος του Έλληνα γκολκίπερ και την προσφορά του στο Τριφύλλι στη δυσκολότερη καμπή της σύγχρονης ιστορίας του. Η Ζαγκλιέμπε θα αποκτήσει τον Διούδη με ελεύθερη μεταγραφή και δεν θα πληρώσει αντίτιμο στον Παναθηναϊκό

Ο οποίος θα αφήσει ελεύθερο τιμής ένεκεν τον 29χρονο τερματοφύλακα. Το μόνο όφελος που θα έχει ο Παναθηναϊκός είναι η διατήρηση ποσοστού μεταπώλησης για τον Διούδη, που σύμφωνα με πληροφορίες κυμαίνεται στο 20%. Σε ενδεχόμενη μεταγραφή του Διούδη στο μέλλον, εάν καταβληθούν λεφτά, το Τριφύλλι θα εισπράξει το 1/5.