Το πλάνο του Γιοβάνοβιτς για τον ΠΑΟΚ
i

Ιβάν Γιοβάνοβιτς/©Intime

Το πλάνο του Γιοβάνοβιτς για τον ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θέλει η ομάδα του να παρασυρθεί από τον ενθουσιασμό που θα επικρατεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και ετοιμάζει ένα σχέδιο μάχης

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, πράξη δεύτερη απόψε, σε ένα ραντεβού με τελείως διαφορετικές συνθήκες από τον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου στη Θεσσαλονίκη. Το σημερινό παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και όχι στην Τούμπα, όπως την προηγούμενη Τετάρτη. 

Στο πρωτάθλημα οι «πράσινοι» είναι αυτοί που επείγονται περισσότερο για τη νίκη, για να διατηρήσουν την πρωτοπορία και τις διαφορές στη βαθμολογία από τους διώκτες τους. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα είναι πολύ θερμή, αφού τα εισιτήρια έχουν ουσιαστικά εξαντληθεί, ενώ η παρουσία του Τζιμπρίλ Σισέ και του Μάρκους Μπεργκ θα δώσει ακόμα πιο πανηγυρικό τόνο στη βραδιά. Βέβαια, στο τερέν όλα θα είναι πολύ δύσκολα.

Σισέ-Μπεργκ: «Φέτος είναι η χρονιά του Παναθηναϊκού, θα νικήσουμε 3-0 τον ΠΑΟΚ» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:16 - 22.01.2023

Σισέ-Μπεργκ: «Φέτος είναι η χρονιά του Παναθηναϊκού, θα νικήσουμε 3-0 τον ΠΑΟΚ» (vid)

Την αισιοδοξία τους για την κατάκτηση της νίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ εξέφρασαν οι Τζιμπρίλ Σισέ και Μάρκους Μπεργκ, οι οποίοι τόνισαν ότι το τέλος της χρονιάς θα βρει τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο ανεβασμένος ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου νίκησε καθαρά τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη και έχει έρθει στην Αθήνα με σκοπό να προκαλέσει ζημιά. Ο Γιοβάνοβιτς το ξέρει και έχει προετοιμάσει τους παίκτες του για σκληρή μάχη, όπως τους επισήμανε στην τελευταία προπόνηση.

 Σε ότι αφορά την ενδεκάδα ο Γιοβάνοβιτς αναμένεται να παρατάξει το σύστημα 4-3-3, με τον Μπρινιόλι να επανέρχεται στην εστία, τους Σενκεφελντ και Πουγγουρα να παίζουν στο κέντρο της άμυνας, τον Κώτσιρα να καλύπτει το δεξιό άκρο και τον Χουάνκαρ το αριστερό. Στη μεσαία γραμμή, οι Ρούμπεν, Τσέριν και Τσόκαϊ αναμένεται να συνθέσουν την τριάδα. Ο Παλάσιος θα παίξει δεξιός εξτρέμ, ο Μπερνάρ αριστερός εξτρέμ και ο Ιωαννίδης θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.