Η Τσέλσι δεν είναι πια η πιο ακριβή ομάδα που πουλήθηκε - Ποιος σύλλογος την ξεπέρασε και ποια η σχέση του Μάτζικ Τζόνσον

Μάτζικ Τζόνσον

i

© photo by Meg Oliphant / Getty Images / Ideal Images

Η Τσέλσι δεν είναι πια η πιο ακριβή ομάδα που πουλήθηκε - Ποιος σύλλογος την ξεπέρασε και ποια η σχέση του Μάτζικ Τζόνσον

Sportal newsroom 14:25 - 21.07.2023 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 21.07.2023

Οι ιδιοκτήτες του NFL ενέκριναν ομόφωνα την πώληση των Commanders από τον Νταν Σνάιντερ στον όμιλο Χάρις αντί 6, 05 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ποσό ρεκόρ στην ιστορία του αθλητισμού.

Οι ιδιοκτήτες των 32 ομάδων του NFL ενέκριναν ομόφωνα την πώληση των Washington Commanders από τον Νταν Σνάιντερ στο όμιλο Χάρις. 

Οι δύο πλευρές ήταν σε συζητήσεις το προηγούμενο διάστημα και τελικά, το ζεύγος Σνάιντερ που είχε στην κατοχή του την ομάδα της Ουάσιγκτον, έκανε δεκτή την πρόταση των 6,05 δισεκατομμυρίων δολαρίων που τους κατέθεσε ο μεγαλομέτοχος των Σίξερς.

Ο Σνάιντερ αγόρασε την ομάδα τον Μάιο του 1999 αντί για 800 εκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα, το εν λόγω ποσό, αποτέλεσε ρεκόρ για την εποχή.

Με επικεφαλής τον Σνάιντερ, οι Washington Commanders έφτασαν στα πλέι οφ μόλις έξι φορές σε 24 χρόνια. Το franchise έχει χάσει σημαντικό βαθμό λάμψης από τις ημέρες δόξας υπό τον προπονητή Τζο Γκιμπς, ο οποίος κέρδισε τρία Super Bowls στη 12χρονη πορεία του στην ομάδα από το 1981-92.

Το ζεύγος Σνάιντερ πουλά την ομάδα μετά από 24 χρόνια αντί 6,05 δισεκατομμύρια δολάρια. Ποσό ρεκόρ στην ιστορία του αθλητισμού. Ο ιδιοκτήτης των Σίξερς είναι πλέον ο μεγαλομέτοχος των Washington Commanders με το ποσοστό του να ανέρχεται στο 30%. 

Tags: