Έλληνας επιχειρηματίας θέλει να αγοράσει ομάδα του NFL και προσφέρει 5,5 δισ. ευρώ

Ο Στιβ Αποστολόπουλος (αριστερά)

i

© Twitter

Έλληνας επιχειρηματίας θέλει να αγοράσει ομάδα του NFL και προσφέρει 5,5 δισ. ευρώ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:14 - 14.04.2023

Ο ελληνικής καταγωγής Στιβ Αποστολόπουλος κατέθεσε πρόταση ύψους 5,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών από τους Ουάσιγκτον Κομάντερς.

Το NFL δεν αποτελεί και τον μεγαλύτερο πόλο έλξης για τους Έλληνες, αφού οι φίλαθλοι στη χώρα μας προτιμούν το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ ως αγαπημένο τους άθλημα, αφήνοντας αρκετά πίσω στην κούρσα το «american football». 

Ο Στιβ Αποστολόπουλος ωστόσο αποτελεί εξαίρεση στον συγκεκριμένο κανόνα, αφού ο Καναδός με ελληνική καταγωγή επιχειρηματίας του real estate προσφέρει ένα τεράστιο ποσό προκειμένου να αγοράσει ομάδα του NFL. Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν Μέσα των ΗΠΑ, ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας αποφάσισε να κάνει δικούς του τους Ουάσινγκντον Κομάντερς, ομάδα η οποία αγωνίζεται στην επαγγελματική λίγκα, προσφέροντας το αντίτιμο των 5,5 δισ. ευρώ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο έγκριτος ρεπόρτερ, Ανταμ Σέφτερ, οι διαπραγματεύσεις με την τωρινή διοίκηση του συλλόγου βρίσκονται σε καλό στάδιο και οι δύο πλευρές έχουν ήδη προχωρήσει σε μία άτυπη συμφωνία. Ωστόσο όπως τονίζουν δημοσιεύματα στη χώρα, τίποτα δεν είναι ολοκληρωμένο μέχρι να πέσουν υπογραφές.