Βγήκαν μεζούρες και φτυάρια στην Ιταλία: Καθυστέρησε η σέντρα σε αγώνα γιατί τα δοκάρια ήταν χαμηλότερα
i

© Printscreen

Βγήκαν μεζούρες και φτυάρια στην Ιταλία: Καθυστέρησε η σέντρα σε αγώνα γιατί τα δοκάρια ήταν χαμηλότερα

Θάνος Λυμπερόπουλος • 18:28 - 28.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Η αναμέτρηση της Σαντζιοβανέζε με την Γκροσέτο για την Δ' κατηγορία της Ιταλίας, ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση, καθώς τα δοκάρια ήταν πιο χαμηλά.

Στο παιχνίδι της Serie D μεταξύ της Σαντζιοβανέζε και της Γκροσέτο, το οποίο διεξήχθη πριν μία εβδομάδα, κάνει το γύρο του διαδικτύου έχοντας ελληνικό «άρωμα».

 Συγκεκριμένα, την ώρα της προθέρμανσης των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, οι φιλοξενούμενοι διαπίστωσαν πως τα δοκάρια είναι χαμηλότερα.

Σύμφωνα με το ιταλικό sky sport, η αναμέτρηση ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση, καθώς τα δοκάρια ήταν δέκα πόντους πιο χαμηλά απ' ότι θα έπρεπε. Για να μην αναβληθεί το παιχνίδι, οι αρμόδιοι άνθρωποι των γηπεδούχων αποφάσισαν να σκάψουν τις γραμμές, ώστε τα δοκάρια να βρίσκονται στο σωστό ύψος.

Οι οπαδοί της Αγγλίας δέχτηκαν επίθεση με ρόπαλα από τους Ιταλούς αστυνομικούς
EURO

09:52 - 24.03.2023

Οι οπαδοί της Αγγλίας δέχτηκαν επίθεση με ρόπαλα από τους Ιταλούς αστυνομικούς

Σφοδρή επίθεση δέχτηκαν οι Άγγλοι οπαδοί, οι οποίοι ταξίδεψαν για να παρακολουθήσουν το εκτός έδρας ματς κόντρα στην Ιταλία, καθώς χτυπήθηκαν με αστυνομικά ρόπαλα κατά τη διάρκεια της εισόδου τους στο Στάδιο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα»

Ύστερα από 45 λεπτά τα δοκάρια μετρήθηκαν κι αφού ήταν όπως θα έπρεπε ο αγώνας ξεκίνησε. Για την ιστορία, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες (1-1) σε ένα ματς που εκτελέστηκαν τρία πέναλτι αλλά μόνο το ένα βρήκε δίχτυα. 

Παρόμοια σκηνικά έχουν γίνει αρκετές φορές τον τελευταίο καιρό στα ευρωπαϊκά γήπεδα με πιο πρόσφατο να είναι αυτό στην αναμέτρηση της Σπάρτα Ρότερνταμ και της Γκόου Αχέντ Ινγκλς. Όπως και στο ματς της Ιταλίας έτσι κι εδώ, οι φιλοξενούμενοι έκαναν ένσταση για τα δοκάρια, με τους διαιτητές να βγάζουν τις μεζούρες έξω. 

Tags: