Μασούρας στο Sportal: «Έχει φτάσει η ώρα να βρεθούμε σε μια μεγάλη διοργάνωση»

Γιώργος Μασούρας

i

© SS Youtube

Μασούρας στο Sportal: «Έχει φτάσει η ώρα να βρεθούμε σε μια μεγάλη διοργάνωση»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 09:06 - 28.03.2023 / Ανανεώθηκε: 09:07 - 28.03.2023

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε στο Sportal για το νέο «ταξίδι» της Εθνικής Ελλάδας με φόντο το Euro 2024 και ο ίδιος υποστήριξε πως ήρθε η ώρα για τη «γαλανόλευκη» να προκριθεί σε μεγάλη διοργάνωση.

Η Εθνική Ελλάδας έχασε έναν καταιγισμό ευκαιριών κόντρα στην Λιθουανία και τελικά έμεινε στο 0-0 με την αντίπαλο της, με το ξεκίνημα στη νέα της έδρα (OPAP Arena) να είναι με το... αριστερό. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιώργος Μασούρας μίλησε στην κάμερα του Sportal για τον στόχο της «επίσημης αγαπημένης», ο οποίος δεν είναι άλλος από την πρόκριση στα τελικά του Euro.

«Ένα τρελοκομείο στην Ελλάδα»: Αφιέρωμα κροατικής ιστοσελίδας στη Super League και τη «μάχη» του τίτλου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:33 - 27.03.2023

«Ένα τρελοκομείο στην Ελλάδα»: Αφιέρωμα κροατικής ιστοσελίδας στη Super League και τη «μάχη» του τίτλου

Με αναφορά στη συνάντηση των παραγόντων, στους ξένους διαιτητές και στην κούρσα της κορυφής, η κροατική ιστοσελίδα «Index» έκανε εκτενές αφιέρωμα στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.

«Νομίζω ότι δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά. Όλα είναι απόρροια της δουλειάς όλα αυτά τα χρόνια. Ένα χτίσιμο ενός γκρούπ το οποίο αρχίζει σιγά σιγά και βγαίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο», ανέφερε σε πρώτο χρόνο ο 29χρονος εξτρέμ όσον αφορά την αλλαγή την αγωνιστική εικόνα της Εθνικής Ελλάδας, η οποία έφερε ξανά την εμπιστοσύνη του κόσμου στην ομάδα

Εν συνεχεία ο ίδιος στάθηκε και στα χρόνια απουσίας της «γαλανόλευκης» από τις μεγάλες διοργανώσεις, λέγοντας πως ήρθε η ώρα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να επιστρέψει σε μία από αυτές. «Θεωρώ ξεκάθαρα ότι ήρθε η ώρα και νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι ηλικιακά και ποδοσφαιρικά να βρεθούμε σε μια μεγάλη διοργάνωση. Θεωρώ επίσης ότι αυτή η φουρνιά θα αξίζει και θα μπορεί να κάνει πράγματα» ήταν συγκεκριμένα τα λόγια του ποδοσφαιριστή.