Επιστρατεύονται Ρονάλντο και Κακά για να πείσουν τον Αντσελότι ν’ αναλάβει την Εθνική Βραζιλίας

Φουλάρει για τον Αντσελότι η Βραζιλία.

Επιστρατεύονται Ρονάλντο και Κακά για να πείσουν τον Αντσελότι ν’ αναλάβει την Εθνική Βραζιλίας

Sportal newsroom 11:04 - 28.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:05 - 28.03.2023

Οι σπουδαίοι παλαίμαχοι άσοι της Βραζιλίας Ρονάλντο και Κακά θα επιδιώξουν να έρθουν σε συμφωνία με τον Κάρλο Αντσελότι για ν’ αναλάβει τη Βραζιλία.

Η Εθνική Βραζιλίας έχει ψηλά στη λίστα της τον Κάρλο Αντσελότι.

Ο Ιταλός τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο διακαής πόθος των Βραζιλιάνων μετά το διαζύγιο με τον Τίτε και την αποτυχία στο Κατάρ, για τον πάγκο της «σελεσάο» και η βραζιλιάνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ρίχνει στη «μάχη» και τα βαριά χαρτιά. Συγκεκριμένα, επιστρατεύει τους Ρονάλντο και Κακά, οι οποίοι συνεργάστηκαν στο παρελθόν με τον Αντσελότι, ώστε να τον πείσουν να αναλάβει τη Βραζιλία το ερχόμενο καλοκαίρι.

Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Αντσελότι ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης Ομοσπονδίας
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

20:56 - 26.03.2023

Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Αντσελότι ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης Ομοσπονδίας

Στον παροξυσμό που επικρατεί στη Βραζιλία για τον Κάρλο Αντσελότι, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της χώρας, Εντνάλντο Ροντρίγκεζ, ο οποίος παραδέχτηκε τον ενδιαφέρον για τον Ιταλό τεχνικό.

Στη Βραζιλία είναι αισιόδοξοι ότι ο έμπειρος τεχνικός θα είναι ο νέος προπονητής τους. Η ομοσπονδία, όμως, δεν αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους και προσπαθεί να επηρεάσει τον Ιταλό με κάθε τρόπο και να τον πάρει από τη Ρεάλ με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2024. 

Σε δημοσίευμα στο «Athletic», μάλιστα, τονίζεται ότι οι άνθρωποι της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας έχουν αναθέσει στον Ρονάλντο και τον Κακά να προσεγγίσουν τον Αντσελότι. Το «φαινόμενο» είχε προπονητή τον Αντσελότι στη Μίλαν τη σεζόν 2007-08, ενώ ο Κακά υπήρξε ποδοσφαιριστής του στον ίδιο σύλλογο από το 2003 ως το 2009. Ο Αντσελότι δεν έχει εκφράσει κάποια θέση, αλλά δεν έχει κρύψει ότι τον γοητεύει η προοπτική ν’ αναλάβει τη Βραζιλία και να την οδηγήσει στην κατάκτηση ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου.