Μετά τον Αντσελότι και η ομοσπονδία της Βραζιλίας βάζει τέλος στα σενάρια για συμφωνία των δύο
i

©CBF Futebol

Μετά τον Αντσελότι και η ομοσπονδία της Βραζιλίας βάζει τέλος στα σενάρια για συμφωνία των δύο

Sportal newsroom 18:53 - 10.02.2023

Μετά τον Αντσελότι και ομοσπονδία της Βραζιλίας με επίσημη ανακοίνωσή της έβαλε τέλος στα σενάρια περί συμφωνίας των δύο.

Από το μεσημέρι της Παρασκευής (10/2) έχουν βγει φήμες, ότι ο Κάρλο Αντσελότι θα αναλάβει την εθνική Βραζιλίας. Συγκεκριμένα δημοσίευμα του ESPN της Βραζιλίας ανέφερε ότι ο Ιταλός θα αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι για να κάτσει στον πάγκο της «σελεσάο». Υπενθυμίζεται ότι ο 63χρονος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Σε αυτές τις φήμες ο Ιταλός λίγο νωρίτερα έβαλε τέλος για την συμφωνία αυτή, δηλώνοντας, ότι δεν ξέρει καν τι αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Βραζιλία, ενώ θύμισε και ότι έχει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα. «Φρένο» έβαλε και η ομοσπονδία της Βραζιλίας, η οποία με επίσημη ανακοίνωση, έκανε γνωστό, ότι δεν θα υπάρξει συνεργασία με τον Κάρλο Αντσελότι.

Η ανακοίνωση: 

«Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Βραζιλίας ενημερώνει, ότι η είδηση που κυκλοφόρησε αυτή την Παρασκευή (10/02) ότι ο Ιταλός προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας είναι αβάσιμη. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Εννάλντο Ροντρίγκες, διατηρεί τις δηλώσεις που δόθηκαν την Τετάρτη, μετά την κλήρωση των αγώνων για το κύπελλο Βραζιλίας. Τότε είχε αποκλείσει τις εικασίες, λέγοντας ότι το θέμα αντιμετωπίζεται με διαφάνεια και ότι ο προπονητής που θα επιλεγεί θα ανακοινωθεί την κατάλληλη στιγμή».