Θυμόμαστε την πολυτάραχη ζωή του Χεσέ Ροντρίγκεθ λίγο πριν υπογράψει στη Σαμπντόρια
i

Ο Χεσέ με τη σύντροφό του/ © instagram.com/jeserodriguez10

Θυμόμαστε την πολυτάραχη ζωή του Χεσέ Ροντρίγκεθ λίγο πριν υπογράψει στη Σαμπντόρια

Πάνος Μαλακτάρης • 13:30 - 10.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Ο 30χρονος Ισπανός Χεσέ Ροντρίγκεθ έχει προλάβει να ζήσει όσα άλλοι δε ζουν σε μια ζωή

Γεννημένος το 1993, μέρες μόνο πριν κλείσει τα 30ά του γενέθλια, πολλοί τον έχουν σίγουρα λησμονήσει και ήδη θα ψάχνουν να βρουν ποιος ακριβώς είναι. Θα σας βοηθήσουμε εμείς. Είναι ο ακραίος Ισπανός επιθετικός ο οποίος κάπου μεταξύ 2014 και 2016 φορώντας τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης άφηνε τεράστιες υποσχέσεις για το μέλλον του.

 Η μετέπειτα μεταγραφή του στην Παρί σεν Ζερμέν το 2016 δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε. Μια κάθετα πτωτική πορεία, με μόλις 12 συμμετοχές σε 4 σεζόν με τους πρωταθλητές Γαλλίας και ενδιάμεσους δανεισμούς σε Λας Πάλμας, Στόουκ, Μπέτις και Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Έντονη φημολογία τις τελευταίες ώρες τον θέλει να υπογράφει στην Σαμπντόρια, ως προσωπική επιλογή του Σέρβου προπονητή της, Ντέγιαν Στάνκοβιτς. Η τελευταία χρονιά στην Τουρκία με τα χρώματα της Ανκαραγκιουτσού κινείται πάλι σε μέτρια επίπεδα, με μια επικείμενη μετακίνησή του στη Serie A να είναι σαφώς προς τη σωστή κατεύθυνση. Έστω και αν η «Σαμπ» βρίσκεται στο χείλος του υποβιβασμού. 

Μια μετακίνηση που μπορεί να ωφελήσει και τις 2 πλευρές. Και τους Γενοβέζους που μπορεί να βρουν στο πρόσωπό του Χεσέ τα γκολ που τους λείπουν από τη γραμμή κρούσης τους, αλλά και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να βρει ξανά τον εαυτό του. 

Έναν εαυτό που εν πολλοίς είχε χάσει κυρίως λόγω όσων του συνέβαιναν εκτός γηπέδων.  Σε ηλικία μόλις 21 χρονών είχε πιάσει φωτιά το διαμέρισμά του στη Μαδρίτη, όπου κινδύνεψε κυριολεκτικά να καεί ζωντανός. Όλη εκείνη την υπόλοιπη σεζόν την πέρασε μεταξύ προπονήσεων και εξέδρας. 

Η εξωγηπεδική του ζωή ήταν επίσης πολύ έντονη, με πολλές φήμες για ξενύχτια και παρατυπίες, αναλογικά πάντα με όσα αναμένονται από έναν νεαρό αθλητή του βεληνεκούς του. Και επάνω που η σύντροφός του έφερε στη ζωή το παιδί τους, τον Χεσέ Τζούνιορ και ο νεαρός έμοιαζε να μπαίνει σε μα σειρά, έμαθε με τον πιο περίεργο τρόπο πως ο γιος του είχε και...αδερφάκι!

Πώς έγινε αυτό; Μια πρώην σύντροφος του Ισπανού, έκανε μια ανάρτηση στο instagram με ένα νεογέννητο μωρό, συνοδεύοντάς τη με τα hashtags «αυτός είναι ο γιός μας» και «Χεσέ Ροντρίγκεθ».  Το σοκ ασφαλώς, ήταν μεγάλο. Ο Χεσέ προσπαθώντας να ανταπεξέλθει σε όλο αυτό, άφησε κατά μέρος το ποδόσφαιρο, προσπαθώντας να εισέλθει στο χώρο της μουσικής. 

Πιο συγκεκριμένα σε αυτό της ρεγκετόν, όπου με το ψευδώνυμο 'Jey Em' πραγματοποίησε κάποια δειλά, όσο και ανεπιτυχή βήματα. Η δε σχέση του με την μέχρι και σήμερα σύντροφό του,  Άουρα Ρουίθ, πέρασε κυριολεκτικά από χίλια κύματα. Ξυλοδαρμοί εκατέρωθεν, μηνύσεις, δικαστήρια, ανακωχή, γάμος, απιστία, δεν υπάρχει κάτι που δεν περιελάμβανε αυτή η σχέση. 

Όλα αυτά οδήγησαν στον τερματισμό του συμβολαίου του από μεριάς Παρί, με τον επαναπατρισμό του στη γενέτεριρά του, τη Λας Πάλμας, να δείχνει πως τον βοήθησε κάπως να ηρεμήσει. 

H «ωρολογιακή βόμβα» που θέλει να φέρει στο «Λουίτζι Φεράρις» ο Στάνκοβιτς έχει πολύ ενδιαφέρον, από κάθε άποψη. Μια κίνηση που αν όντως ολοκληρωθεί, θα μπορέσει να επαναφέρει τον Χεσέ σε τοπ επίπεδο μετά από καιρό. Το ταλέντο του αδιαμφισβήτητο. Στο χέρι του είναι να αρπάξει την ευκαιρία, ή να βυθιστεί στη μετριότητα της φετινής Σαμπντόρια