Χαμός στην Ιταλία: Φανατικός εχθρός της Γιουβέντους εισαγγελέας που ασχολήθηκε με την υπόθεση «Plusvalenza»!
i

Γιουβέντους/ ©Intime

Χαμός στην Ιταλία: Φανατικός εχθρός της Γιουβέντους εισαγγελέας που ασχολήθηκε με την υπόθεση «Plusvalenza»!

Sportal newsroom 18:09 - 07.02.2023

Ο εισαγγελέας Σαντοριέλο, που ήταν εκ των υπευθύνων για το -15 της Γιουβέντους, είχε εξαπολύσει «πυρά» κατά της «Γηραιάς Κυρίας» παλαιότερα, τονίζοντας ότι είναι οπαδός της Νάπολι.

Σάλος έχει προκληθεί στην Ιταλία αναφορικά με έναν εκ των εισαγγελέων που ασχολήθηκαν με την υπόθεση «Plusvalenza», η οποία ήταν η αιτία που οι «μπιανκονέρι» τιμωρήθηκαν με αφαίρεση 15 βαθμών.

Αυτό γιατί σε ένα συνέδριο πριν τέσσερα χρόνια ο εισαγγελέας Σαντοριέλο είχε πει πως μισεί τη Γιουβέντους, με την ατάκα του πλέον να γίνεται viral και τους ανθρώπους του ιταλικού συλλόγου να θεωρούν ότι η ανάμειξή του στην υπόθεση είναι σκάνδαλο.

«Το παραδέχομαι, υποστηρίζω και είμαι μεγάλος οπαδός της Νάπολι και μισώ τη Γιουβέντους. Ως εισαγγελέας είμαι κατά της Γιουβέντους, ενάντια στις κλοπές στο γήπεδο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Σαντοριέλο.

Ο υπουργός αθλητισμού της Ιταλίας, Αντρέα Αμπόντι, μέσω μιας... αινιγματικής ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, πήρε θέση επί του θέματος.

«Έχω δει, ακούσει και αναφέρει, σύμφωνα με τους ρόλους, για τους κατάλληλους ελέγχους και αξιολογήσεις. Προς το παρόν νομίζω ότι είναι σωστό να σταματήσω εδώ», έγραψε χαρακτηριστικά.