Η Γιουβέντους έστειλε σπίτι της τη Λάτσιο και έκλεισε ραντεβού στους «4» με την Ίντερ!

Γιουβέντους

i

Photo by Valerio Pennicino/Getty Images/Ideal Images

Η Γιουβέντους έστειλε σπίτι της τη Λάτσιο και έκλεισε ραντεβού στους «4» με την Ίντερ!

Sportal newsroom 23:55 - 02.02.2023 / Ανανεώθηκε: 00:01 - 03.02.2023

Η Γιουβέντους επικράτησε 1-0 της Λάτσιο χάρη στο γκολ του Μπρέμερ και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, όπου θα αντιμετωπίσει την Ίντερ.

Ένα και να... καίει! Η Γιουβέντους πανηγύρισε τη νίκη επί της Λάτσιο με 1-0 και εξασφάλισε την παρουσία της στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ιταλίας, όπου θα «κονταροχτυπηθεί» με την Ίντερ. Σκόρερ ο Μπρέμερ (47').

Οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετά δυνατά στο παιχνίδι, με τους «λατσιάλι» να έχουν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 14', όταν ο Ιμόμπιλε αστόχησε από πλεονεκτική θέση και τους «μπιανκονέρι» να απαντούν στο 16', με τον Μαξιμιλιάνο να λέει «οχι» σε σουτ του Κόστιτς.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά στο 28ο λεπτό με μια κεφαλιά του Ραμπιό, όμως ο Μαξιμιλιάνο είχε και πάλι απάντηση, αλλά λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ήρθε η τρίτη και η... φαρμακερή.

Συγκεκριμένα, στο 44' η ομάδα του Αλέγκρι άνοιξε το σκορ, με τον Μπρέμερ να εκμεταλλεύεται στο έπακρο την ωραία σέντρα του Κόστιτς και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά για το 1-0.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και να φέρουν το ματς στα ίσια, όμως δεν το κατάφεραν ποτέ. Είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Μάρουσιτς στο 77', η οποία ωστόσο δεν ήταν αρκετή για να οδηγήσουν το ματς στην παράταση, με αποτέλεσμα το 1-0 υπέρ της Γιουβέντους να παραμείνει μέχρι το τελικό σφύριγμα.