Η υπόθεση Πέλκα παραμένει... ζεστή στον ΠΑΟΚ

Δημήτρης Πέλκας

i

© Intime

Η υπόθεση Πέλκα παραμένει... ζεστή στον ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 12:01 - 22.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:01 - 22.05.2023

Τα μεταγραφικά στον ΠΑΟΚ έχουν «παγώσει», λόγω τελικού, αλλά το θέμα Πέλκα απασχολεί για τα καλά τον Δικέφαλο.

Στην Τούμπα η οποιαδήποτε συζήτηση για τα μεταγραφικά θέματα και τις ανανεώσεις των συμβολαίων έχει σταματήσει, καθώς άπαντες στον οργανισμό εστιάζουν πλέον στον τελικό της Τετάρτης 24/5 στον Βόλο κόντρα στην ΑΕΚ.

Από την Πέμπτη 25/5 θα πέσουν στο τραπέζι όλα τα μεταγραφικά θέματα και θα παρθούν οι πρώτες τελικές αποφάσεις σχετικά με το πως θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν.

Ένα από τα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα του Δικεφάλου και αρέσει είναι αυτό του Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος στην αγορά και έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ.

Και οι δύο πλευρές είναι θετικές στο ενδεχόμενο αυτό, μάλιστα και η πλευρά του Λουτσέσκου είναι ΟΚ με την επιστροφή του Πέλκα στον ΠΑΟΚ και υπάρχει μια καλή βάση για να γίνει συζήτηση.

Το θέμα φυσικά είναι και οικονομικό, καθώς ο διεθνής ποδοσφαιριστής, που τον Οκτώβριο κλείνει τα 30 του χρόνια θέλει να καλό συμβόλαιο και υπάρχει η αίσθηση ότι το ψάχνει με επταψήφιο ποσό, προσπαθώντας να εξαντλήσει τις επιλογές του εκτός Ελλάδας.

Στα υπόλοιπα μέτωπα που έχουν ανοίξει, οι περιπτώσεις Κρμέντσικ και Μπάμπα, που όχι απλά έχουν προταθεί, αλλά έχει γίνει και συζήτηση με τους εκπροσώπους τους, είναι παγωμένες, καθώς εξετάζονται και άλλες επιλογές και το αν και τί επιπέδου παίκτες θα αποκτηθούν στις θέσεις αυτές, θα εξαρτηθεί και από τις αποχωρήσεις.

Προς το παρόν δεδομένες πρέπει να θεωρούνται οι αποχωρήσεις Μπίσεσβαρ και Ελ Καντουρί, με τους δύο ποδοσφαιριστές να το γνωρίζουν αυτό.

Όσον αφορά τον  Βιεϊρίνια, έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θέλει να συνεχίσει για ένα χρόνο ακόμη, καθώς και οι Ολιβέιρα και Μπράντον Τόμας, που μένουν ελεύθεροι και η συζήτηση μαζί τους δεν έχει μπει ακόμη στην… ουσία του πράγματος.

Στην Τούμπα έχουν δοθεί, πάντως, οι κατευθύνσεις για τα ανοιχτά μέτωπα, από την άλλη έχει ήδη ξεκινήσει μια πρώτη διαλογή στους πιθανούς στόχους, που έχουν εντοπιστεί στο μεταγραφικό παζάρι και μετά τον τελικό και μέχρι το Σαββατοκύριακο θα γίνουν γνωστές οι πρώτες αποφάσεις, πριν φύγει κι ο Λουτσέσκου για διακοπές…