«Είναι δεδομένο ότι ο Ηρακλής δεν θα πάρει άδεια για το επόμενο πρωτάθλημα αν δεν πληρώσει»

Ηρακλής

i

© Intime

«Είναι δεδομένο ότι ο Ηρακλής δεν θα πάρει άδεια για το επόμενο πρωτάθλημα αν δεν πληρώσει»

Ο δικηγόρος του Μπόγκνταν Μάρα, Γιώργος Παναγόπουλος, ανέφερε πως πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο Ηρακλής δεν θα πάρει άδεια για το επόμενο πρωτάθλημα και ότι θα έχει και απαγόρευση μεταγραφών αν δεν πληρώσει.

Τα τελευταία χρόνια, τα συνεχόμενα οικονομικά προβλήματα έχουν φέρει τον Ηρακλή σε μία δύσκολη θέση, ενώ πλέον η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος του Μπόγκνταν Μάρα, Γιώργος Παναγόπουλος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», η ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν θα πάρει άδεια για το επόμενο πρωτάθλημα αν δεν πληρώσει αυτά που πρέπει.

Ανέφερε συγκεκριμένα: «Αυτό είναι ότι πιο γελοίο λένε. Αν δεν ήμουν εγώ, θα ήταν κάποιος άλλος. Δεν φταίει κάποιος παίκτης που άφησαν χρέη οι ιδιοκτήτες. Εγώ πολεμάω για το συμφέρον του πελάτη μου. Ζητάω κάτι αυτονόητο καθώς δεν είναι λογικό να αρχίσει το πρωτάθλημα. Ζητάμε να επιληφθεί άμεσα η ΕΕΑ και να μην τους δώσουν άδεια να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.

Υπάρχουν αποδείξεις, τι άλλο χρειάζεται δηλαδή. Ας πάρουν αυτά τα χρήματα και να τα δώσουν στους ποδοσφαιριστές. Τι μπορώ να κάνω δηλαδή; Φταίει ο δικηγόρος μετά; Είχα προειδοποιήσει ότι οι κυρώσεις θα είναι βαριές. Ο αποκλεισμός των μεταγραφών και της συμμετοχής από το πρωτάθλημα είναι δεδομένα. Αν δεν πληρώσει, αυτό θα γίνει αν δεν πληρώσει ο Ηρακλής. Η ιστορία είναι τελειωμένη και δεν το έχουν καταλάβει».

Ο Γιάκομπ ακολούθησε τον δρόμο του Μάρα

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα και μετά τον Μπόγκνταν Μάρα, ακόμη ένας Ρουμάνος ποδοσφαιριστής προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ διεκδικώντας ποσό, που συμπεριλαμβανομένων των προσαυξήσεων, προσεγγίζει τα 250.000 ευρώ. Να θυμίσουμε, ο Γιάκομπ αγωνίστηκε στον Ηρακλή τη διετία 2009-11, μετρώντας συνολικά 14 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Όπως διαπιστώθηκε, η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για τον Μάρα, άνοιξε το δρόμο και για τους επόμενους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θέλουν να διεκδικήσουν τα λεφτά τους από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία πλέον έχει αλλάξει ΑΦΜ.

Προς το παρόν, η επιβολή ποινών για τη μη εξόφληση του Μάρα έχει «παγώσει» με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών και μένει να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη της υπόθεσης Γιάκομπ.