Συστάθηκε η ΠΑΕ Αιολικός και δηλώνει συμμετοχή στη Super League 2

Συστάθηκε η ΠΑΕ Αιολικός και δηλώνει συμμετοχή στη Super League 2

Sportal newsroom 20:45 - 24.07.2023

Ο Αιολικός έτρεξε τις διαδικασίες για να γίνει ΠΑΕ και η ομάδα της Μυτιλήνης, μετά από αυτό το εμπόδιο, αιτήθηκε τη συμμετοχή της στη Super League 2.

O Aιολικός κίνησε τις διαδικασίες προκειμένου να γίνει ΠΑΕ και να έχει το δικαίωμα συμμετοχής σε επαγγελματική λίγκα. Μάλιστα, όπως τόνισε η ομάδα, μετά την επίτευξη αυτού του στόχου η ίδια αιτήθηκε στη Super League 2 να εγκρίνει την παρουσία της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αιολικού:

«Η προσωρινή επιτροπή έφερε εις πέρας το βασικότερο κομμάτι των υποχρεώσεων της, ολοκληρώνοντας τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για τη σύσταση της ΠΑΕ Αιολικός, χάρη στην πολύτιμη συνεργασία των νομικών και οικονομικών της συμβούλων.

Τα τελευταία έγγραφα προς το Γενικό Εμπορικό Μητρώο και τη ΔΟΥ Μυτιλήνης κατατέθηκαν σήμερα από τους ανθρώπους που ορίστηκαν στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Αιολικού να «τρέξουν» τις διαδικασίες. Η μάχη με το χρόνο κερδήθηκε, παρότι έμοιαζε άνιση στο ξεκίνημα, αφού τα περιθώρια ήταν όχι απλώς στενά, αλλά ασφυκτικά.

Η δήλωση συμμετοχής της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2023-24, κατατέθηκε προς τη διοργανώτρια αρχή εντός της σχετικής προθεσμίας.

Συνεχίζουμε δυναμικά και για τα επόμενα βήματα ως προς την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου, καθώς και την υλοποίηση του αγωνιστικού σχεδιασμού.