Ηρακλής για φίλημα, Καυτανζόγλειο για κλάματα

Ηρακλής - ΠΑΟΚ Β΄

i

© Intime

Ηρακλής για φίλημα, Καυτανζόγλειο για κλάματα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:55 - 25.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:25 - 25.10.2023

Ο Ηρακλής πήρε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ Β΄ (2-0), με τους Χειρίτραντας και Κούστα να χαρίζουν ένα σπουδαίο τρίποντο στον Γηραιό.

Ο Ηρακλής πήρε μία σπουδαία νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ Β΄ (2-0), με σκόρερ τους Χειρίτραντας και Κούστα.

Οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης κοντραρίστηκαν στο Καυτανζόγλειο Στάδιο που μόνο ποδοσφαιρικό γήπεδο δεν θύμιζε, για την εξ αναβολής τέταρτη αγωνιστική της Super League 2.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, στα πρώτα λεπτά οι παίκτες προσπαθούσαν να προσαρμοστούν στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, με αποτέλεσμα να λείπει το θέαμα και η ουσία.

Στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Καπίγια δοκίμασε το σουτ από μακρινή απόσταση και δεν απείλησε τον Μοναστηρλή. Αυτή ήταν και η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία για τον Γηραιό.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Δικέφαλος δημιούργησε τον πρώτο του κίνδυνο. Νινούα και Κανίς συνδυάστηκαν εξαιρετικά κι έβγαλαν τον ΠΑΟΚ στην αντεπίθεση, ωστόσο η άμυνα των γηπεδούχων σταμάτησε τελευταία στιγμή την τελική πάσα και κράτησε το μηδέν. 

Στο 27ο λεπτό οι κυανόλευκοι άνοιξαν το σκορ. Ο Χειρίτραντας απέφυγε τον Σελιμάι σε ανέβασμα του και δοκίμασε το πλασέ, με την μπάλα να κοντράρει στο σώμα του Παντεκίδη και να καταλήγει στα δίχτυα του Μοναστηρλή για το 1-0.

Στη συνέχεια η ομάδα του Αλέξη Αλεξιάδη προσπάθησε να «αντιδράσει» και να βρει το γκολ της ισοφάρισης κυρίως μέσα από στημένες φάσεις.

Στο 44ο λεπτό ο Πανίδης «άγγιξε» το 1-1, ωστόσο δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι από πλεονεκτική θέση.

Στην επανάληψη το σκηνικό του αγώνα παρέμεινε ίδιο, με τους «ασπρόμαυρους» να πιέζουν ψηλά για να φέρουν το ματς στα ίσα. Στο 55ο λεπτό ο Δαρέλας βγήκε σε θέση τετ α τετ, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Βελλίδη.

Ο Ηρακλής με όπλο την εξαιρετική του ανασταλτική λειτουργία κράτησε το μηδέν πίσω, ενώ στις καθυστερήσεις του ματς «κλείδωσε» τη νίκη. Συγκεκριμένα στο 90+3 ο Γηραιός βγήκε εξαιρετικά στην αντεπίθεση, με τον Κούστα να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Ηρακλής (Τσιώλης): Βελλίδης, Χειρίτραντας, Δοϊράνλης, Χρουσιέλ, Γκμπενιόν, Σιούτας (86′ Δασκαλάκης), Τόρες (66′ Εμπό), Βιτλής (86′ λ.τ Κουντουριώτης), Τσουμάνης (57′ Κούστα), Σίλβα, Καπίγια (66′ Στοΐσεβιτς).

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μοναστηρλής, Τασιούρας (36′ Τασιούρας), Σελιμάι, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής (78′ Ρούμναντσιεβ), Νινούα, Τσοπούρογλου, Δαρέλας, Κανίς (78′ Γκούμας), Πανίδης (64′ Γκορντεζιάνι).