«Η Αγκόλα θέλει να ''ψήσει'' τον Κάρμο για να εκπροσωπήσει την εθνική της ομάδα»

Νταβίντ Κάρμο

i

©intime

«Η Αγκόλα θέλει να ''ψήσει'' τον Κάρμο για να εκπροσωπήσει την εθνική της ομάδα»

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:29 - 17.02.2024 / Ανανεώθηκε: 08:32 - 17.02.2024

Η Αγκόλα έχει βάλει στο «μάτι» τον Νταβίντ Κάρμο, προκειμένου να εκπροσωπήσει την εθνική της ομάδα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα.

Ο Νταβίντ Κάρμο έχει ρίζες από την Αγκόλα και η αφρικανική ομάδα τον έχει βάλει στο «μάτι», προκειμένου να την εκπροσωπήσει και να φορέσει τη φανέλα της με το εθνόσημο. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αφρική αναφέρουν πως ο Κάρμο έχει πει ήδη το «ναι», ωστόσο η «A bola», τονίζει παρότι έχουν υπάρξει συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο ποδοσφαιριστής δεν έχει πάρει ακόμη την απόφασή του.

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις με τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, όμως όχι με την πρώτη ομάδα παρά το γεγονός πως τον είχε καλέσει ο Φερνάντο Σάντος για τους αγώνες του Nations League.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν πρωταθλητής Ευρώπης με την Πορτογαλία το 2018, στην ηλικία κάτω των 19 ετών. 

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός πήρε τον Κάρμο με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο. Στη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων υπάρχει οψιόν αγοράς, η οποία ανέρχεται στα 18 εκατομμύρια ευρώ. 

Συνολικά, με τους «δράκους» έχει 27 συμμετοχές σε δύο χρόνια, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στη Μπράγκα, στην οποία μέτρησε 57 παιχνίδια κι ένα γκολ. Η Πόρτο τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι από την Μπράγκα έναντι 20,28 εκατ. ευρώ και υπέγραψε μαζί του συμβόλαιο μέχρι το 2027.