Ο Πασχαλάκης έχει υπογράψει εδώ και μια βδομάδα το νέο του συμβόλαιο

Αλέξανδρος Πασχαλάκης

i

© Intime

Ο Πασχαλάκης έχει υπογράψει εδώ και μια βδομάδα το νέο του συμβόλαιο

Διονύσης Βερβελές 22:42 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:00 - 16.02.2024

Για την ώρα οι «ερυθρόλευκοι» δεν επιβεβαιώνουν επίσημα την ανανέωση, αλλά…

Το θέμα της ανανέωσης συμβολαίου του Αλέξανδρου Πασχαλάκη ήρθε στη δημοσιότητα, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να συμφωνεί ως το καλοκαίρι του 2026. Την ίδια ώρα πάντως, από την ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνουν τη συμφωνία, για ευνόητους προφανώς λόγους. 

«Η διάθεση και από τις δύο πλευρές είναι να ανανεώσει το συμβόλαιο του», μεταφέρεται από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, αλλά οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως όλα έχουν ολοκληρωθεί. 

Για την ακρίβεια, η συμφωνία με τον Έλληνα πορτιέρο έχει επιτευχθεί εδώ και μία εβδομάδα, έχοντας μάλιστα υπογράψει και το νέο του συμβόλαιο. Μια εξέλιξη που έχει χαροποιήσει και τον ίδιο και δείχνει πλέον να έχει… άλλη ψυχολογία για τα καλά. 

Ο Ολυμπιακός βέβαια, την ίδια ώρα έχει μια σειρά δύσκολων αγώνων και την Κυριακή (18/2, 20:30) αυτόν με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα που μπορεί να κρίνει πολλά για το πρωτάθλημα. Και όταν είναι στην αναμονή θέματα συμβολαίων, όπως με τον Μασούρα, αλλά και τον Φορτούνη, είναι λογικό η ΠΑΕ Ολυμπιακός να μην θέλει να επιβεβαιώσει τη συμφωνία. 

Όπως έχουμε επισημάνει και στις εκπομπές του Sportal, ο στόχος πλέον είναι ξεκάθαρος. Ένας βασικός κορμός παικτών, στήριξη σε Έλληνες παίκτες και μεταγραφές ξένων που θα κάνουν τη διαφορά. Το πρόσημο με τον Πασχαλάκη είναι θετικό από την ημέρα που εντάχθηκε στον Ολυμπιακό και έτσι, προχώρησαν και στην ανανέωση συμβολαίου μαζί του. 

Μια εξέλιξη ιδανική και για τον ίδιο τον Πασχαλάκη που δείχνει ικανοποιημένος στον Πειραιά, με τον κόσμο να τον στηρίζει για τα καλά, όπως έδειξε και μετά το τέλος του αγώνα με την Φερεντσβάρος.