Ο Πασχαλάκης έδωσε τα χέρια με τον Ολυμπιακό για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2026

Αλέξανδρος Πασχαλάκης

i

© Intime

Ο Πασχαλάκης έδωσε τα χέρια με τον Ολυμπιακό για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2026

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:08 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:28 - 16.02.2024

Κάτοικος Πειραιά θα είναι μέχρι το 2026 ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, με τον ποδοσφαιριστή να συμφωνεί με τον Ολυμπιακό για την επέκταση του συμβολαίου του.

«Βράχος» στην εστία του Ολυμπιακού θα παραμείνει για πολλά ακόμα χρόνια ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ο Έλληνας γκολκίπερ έδωσε τα χέρια με την ομάδα και ως εκ τούτου οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους μέχρι το 2026. 

Το ζήτημα των ανανεώσεων στην ομάδα ξεκίνησε με τον βασικό της τερματοφύλακα, ο οποίος και θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια των Πειραιωτών για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Το συμβόλαιο του 34χρονου γκολκίπερ ολοκληρωνόταν το ερχόμενο καλοκαίρι, εντούτοις ο Ολυμπιακός φρόντισε να τον πείσει να παραμείνει στον Πειραιά. 

Θυμίζουμε πως ο Πασχαλάκης αποκτήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου του 2022 από τους «ερυθρόλευκους», λίγο καιρό αφότου εκείνος αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος κίπερ εκμεταλλεύτηκε το ταλέντο του και σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Βάτσλικ, έγινε ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας, μία θέση που κατέχει μέχρι και σήμερα. 

Έκτοτε, εκείνος έχει καταγράψει συνολικά 61 εμφανίσεις, με τελευταία του αυτή κόντρα στη Φερεντσβάρος το βράδυ της Πέμπτης (15/2). Ο Πασχαλάκης έχει κατορθώσει να κρατήσει το μηδέν σε σχεδόν τις μισές από αυτές (28), ενώ συνολικά στον Ολυμπιακό έχει δεχθεί 55 γκολ σε δύο σεζόν. 

Η πρώτη υπόθεση ανανέωσης έκλεισε για τον Ολυμπιακό και μένει, πλέον, να φανεί τι θα γίνει με τους Φορτούνη και Μασούρα. Αμφότεροι μένουν ελεύθεροι από τον σύλλογο το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού τα συμβόλαιά τους με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνονται.