Η απογοήτευση του Τζούρασεκ και η δύσκολη συνέχεια του Άρη

Η απογοήτευση του Τζούρασεκ και η δύσκολη συνέχεια του Άρη

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:34 - 04.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:47 - 04.02.2024

Ο Νέβεν Τζούρασεκ εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά την ισοπαλία (1-1) του Άρη κόντρα στον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.

Ένα γκολ του Κόστα Άλεξιτς στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν αυτό που χάρισε στον Πανσερραϊκό το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στην αναμέτρηση κόντρα στον Άρη στις Σέρρες, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν προηγηθεί με τον Λορέν Μορόν στο 52ο λεπτό, όμως τα «λιοντάρια των Σερρών» πίεσαν και δικαιώθηκαν στο φινάλε παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό, χάρη σε - μία ακόμη - «χρυσή» αλλαγή του Πάμπλο Γκαρσία.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Νέβεν Τζούρασεκ εμφανίστηκε απογοητευμένος με την εμφάνιση του Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στο επερχόμενο παιχνίδι των κιτρινόμαυρων με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες». 

«Είμαστε απογοητευμένοι. Χάσαμε ξανά δύο πόντους στις καθυστερήσεις του αγώνα. Παίξαμε καλά, ελέγξαμε το παιχνίδι, αλλά στο 1-0, όλα μπορούν να συμβούν. Μια σέντρα, μια κεφαλιά σαν αυτή. Είναι απογοητευτικό, Σίγουρα θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Θα μπορούσαμε να ''σκοτώσουμε'' το παιχνίδι με 2-0 και 3-0», ανέφερε αρχικά ο Τζούρασεκ.   

Και συνέχισε: «Θα ήταν πολύ πιο εύκολο. Δεν υπάρχει κανείς να κατηγορήσουμε. Είμαστε ομάδα. Θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει και δεύτερο γκολ. Θα έπρεπε να αμυνθούμε καλύτερα. Είναι ποδόσφαιρο. Από αύριο αφήνουμε το παιχνίδι πίσω μας και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο. 

Αυτή είναι η αίσθηση που υπάρχει. Όταν είσαι τόσο κοντά στη νίκη, αυτή η ισοπαλία μοιάζει με ήττα. Την επόμενη εβδομάδα έχουμε σημαντικό παιχνίδι στα Γιάννενα. Έχουμε αρκετά εκτός έδρας παιχνίδια, είναι δύσκολο πρόγραμμα. Θα κοιτάξουμε πρώτα τα Γιάννενα και έπειτα το Κύπελλο».

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου το επόμενο Σάββατο θα ταξιδέψει στην πόλη των Ιωαννίνων για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» στη συνέχεια θα διασταυρώσουν τα ξίφη της στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.