Βέλεθ: «Πήραμε ένα σκληρό μάθημα»
i

@intime

Βέλεθ: «Πήραμε ένα σκληρό μάθημα»

Αλέξης Σαββόπουλος 22:16 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:23 - 03.02.2024

Σύμφωνα με τον Ισπανό αμυντικό του Άρη η έλλειψη συγκέντρωσης στο τέλος στέρησε την ομάδα του από τη νίκη.

Ο Φράν Βέλεθ στις δηλώσεις του μετά το ματς έκανε λόγο για σκληρό μάθημα και έλλειψη συγκέντρωσης στο τέλος: «Χάσαμε τρεις βαθμούς. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Ελέγξαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του, ακόμη και στις καθυστερήσεις αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο τέλος κι αυτό μας πλήγωσε. Ήταν μια ολιγωρία της άμυνας αλλά δεν είναι όμως μόνο η άμυνα. Όλη η ομάδα αμύνεται και επιτίθεται. Πήραμε ένα σκληρό μάθημα», τόνισε στα κανάλια Novasports.

Ο Φραν Βέλεθ στάθηκε και στα διαδοχικά παιχνίδια της ομάδας του τον τελευταίο μήνα λέγοντας ότι: «πράγματι είχαμε διαδοχικά παιχνίδια και προφανώς είχαμε ένα δύσκολο διάστημα. Θα πάρουμε κάποιες ανάσες γιατί το ίδιο πρόγραμμα ακολουθεί στη συνέχεια».

Άρης: Η αναγκαία διαχείριση του Μάνου Γκαρθία
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:50 - 02.02.2024

Άρης: Η αναγκαία διαχείριση του Μάνου Γκαρθία

Το πλάνο της σταδιακής επανένταξης του Ισπανού που αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια στο δεύτερο 15νθήμερο του Ιανουαρίου, κάνοντας ένα πρώτο σημαντικό βήμα και η ανάγκη προφύλαξης που πιθανότατα θα τον αφήσει εκτός του αγώνα στις Σέρρες.

Ερωτηθείς για τους αγώνες με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδας και τη δίψα του κόσμου για την κατάκτηση ενός τίτλου, απάντησε: «Προφανώς νιώθουμε αυτή τη δίψα. Αυτή υπάρχει κάθε χρόνο για να φτάσει η ομάδα στον τελικό και να διεκδικήσει τον τίτλο. Μπροστά μας έχουμε όμως τους αγώνες με τον Παναιτωλικό αλλά προηγούνται οι αγώνες Πρωταθλήματος, οπότε θα πρέπει να πάμε βήμα βήμα».