Η Λαμία πήρε θέση στα σενάρια για το μέλλον του Βόκολου: «Υπάρχουν διαφωνίες, αλλά...»

Ο Λεωνίδας Βόκολος

i

© Intime

Η Λαμία πήρε θέση στα σενάρια για το μέλλον του Βόκολου: «Υπάρχουν διαφωνίες, αλλά...»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:46 - 25.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:16 - 25.02.2024

Κανένα θέμα δεν φαίνεται να υπάρχει με τον Λεωνίδα Βόκολο, αφού η Λαμία τονίζει ότι συζητιέται ακόμα και το ενδεχόμενο επέκτασης της μεταξύ τους συνεργασίας.

Το βράδυ του Σαββάτου η Λαμία ηττήθηκε από την ΑΕΚ, στο ματς της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Λεωνίδας Βόκολος αποκάλυψε πως ο Σωτήρης Τσιλούλης θα ενταχθεί στο ρόστερ της Ένωσης και για αυτό δεν αγωνίστηκε.

Aυτό φαίνεται να προκάλεσε τριγμούς μέσα στην ομάδα, με τα σενάρια να αναφέρουν ότι ο Λεωνίδας Βόκολος θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο. Εντούτοις, η Λαμία έσπευσε να βάλει τέλος στις φήμες, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κανέναν θέμα προπονητή. Μάλιστα, μετά την πετυχημένη σεζόν του Έλληνα τεχνικού, οι δύο πλευρές φαίνεται να βρίσκονται και σε συζητήσεις για την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασία.

«Δεν υπάρχει θέμα με τον Λεωνίδα Βόκολο. Μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες στο εσωτερικό μιας ομάδας και συνεχίζουμε. Υπάρχουν μάλιστα συζητήσεις για επέκταση συνεργασίας», τόνισε μέσω τοποθέτησης η Λαμία.

Αποκάλυψη Βόκολου: «Ο Τσιλούλης μου είπε ότι έχει υπογράψει στην ΑΕΚ, γι' αυτό δεν έπαιξε»

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης, Λαμία - ΑΕΚ, ο Λεωνίδας Βόκολος ήταν άκρως αποκαλυπτικός. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τον ξαφνικό αποκλεισμό του Σωτήρη Τσιλούλη πριν το παιχνίδι και ανέφερε τον λόγο που προχώρησε σε αυτόν.

Όπως είπε ο 53χρονος προπονητής στις δηλώσεις του, ο Τσιλούλης ενημέρωσε την ΠΑΕ την Παρασκευή πως υπέγραψε προσύμφωνο με την Ένωση, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του από το καλοκαίρι, που τελειώνει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Φθιώτιδας.

«Ο Τσιλούλης ενημέρωσε μια ημέρα πριν από το σημερινό παιχνίδι, ότι έχει υπογράψει με την ΑΕΚ. Για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε λοιπόν…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Βόκολος