«Η Μαρσέιγ αφήνει την υπόθεση Αλμέιδα που είναι 100% προσηλωμένο στην ΑΕΚ»

Ματίας Αλμέιδα

i

©Intime

«Η Μαρσέιγ αφήνει την υπόθεση Αλμέιδα που είναι 100% προσηλωμένο στην ΑΕΚ»

Κώστας Τσίλης 17:26 - 30.05.2024 / Ανανεώθηκε: 17:31 - 30.05.2024

Νέο γαλλικό δημοσίευμα αναλύει τους λόγους που η Μαρσέιγ ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το "κυνήγι" του προπονητή της ΑΕΚ

Όσο η Μαρσέιγ δεν κλείνει οριστικά την υπόθεση προπονητή, τόσο στα γαλλικά ΜΜΕ θα συνεχίσει να φιγουράρει το όνομα του Ματίας Αλμέιδα. Εξάλλου πλέον θεωρείται πως δεδομένο, πως ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ, ήταν στην λίστα της Μαρσέιγ για την θέση του προπονητή. Απλώς όσο περνούν οι μέρες, τόσο ξεκαθαρίζει και το τοπίο ως προς την περίπτωση του Αλμέιδα.

Η ΑΕΚ έχει ήδη τρεις παίκτες στο Euro και μπορεί να γίνουν και τέσσερις, μ' ότι αυτό συνεπάγεται
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:53 - 30.05.2024

Η ΑΕΚ έχει ήδη τρεις παίκτες στο Euro και μπορεί να γίνουν και τέσσερις, μ' ότι αυτό συνεπάγεται

Δεδομένη είναι πλέον η συμμετοχή του Γκατσίνοβιτς, του Σιμάνσκι και του Βίντα στο Πανευρωπαϊκό της Γερμανίας, στο οποίο πιθανόν να είναι και ο Τσούμπερ, κάτι που δημιουργεί συγκεκριμένη συνθήκη για την ΑΕΚ

Σημερινό δημοσίευμα της "le10sport.com" τονίζει πως η Μαρσέιγ αρχίζει να βγάζει οριστικά από την λίστα της τον Αλμέιδα. Και αυτό διότι επικαλούμενη "ασφαλείς πηγές από την Ελλάδα", ο Αργεντινός τεχνικός είναι 100% προσηλωμένος στην ΑΕΚ και στο κτίσιμο της επόμενης σεζόν. Ωστόσο σύμφωνα με το γαλλικό δημοσίευμα, δεν είναι καν μόνο αυτός ο λόγος που η Μαρσέιγ δεν μπορεί να κυνηγήσει την περίπτωση του Αλμέιδα.

Ο πιο σημαντικός λόγος, σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Αλμέιδα έχει πολυετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ αλλά και ρήτρα στα δέκα εκατομμύρια ευρώ. Κάτι που σημαίνει πως η Μαρσέιγ δεν μπορεί και για πρακτικούς λόγους, να κυνηγήσει την υπόθεση του Αργεντινού τεχνικού.