Η τεράστια κίνηση του Άμραμπατ και του Τσούμπερ, μετά το τέλος του ματς με τον Άρη (vid)

Η τεράστια κίνηση του Άμραμπατ και του Τσούμπερ, μετά το τέλος του ματς με τον Άρη (vid)

Κώστας Τσίλης 18:51 - 15.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:51 - 15.04.2024

Μέσα στο γιορτινό κλίμα μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη, τόσο ο Άμραμπατ, όσο και ο Τσούμπερ έδειξαν το πως έχουν στο μυαλό τους το ποδόσφαιρο και τους οπαδούς

Είναι δεδομένο, πως για όλους τους ποδοσφαιριστές, όχι μόνο αυτούς της ΑΕΚ, ο αγωνιστικός χώρος είναι ιερός. Είναι ο δικός τους χώρος και πρέπει επί της ουσίας να είναι άβατο. Και όταν παίζουν τα παιχνίδια, αλλά ακόμα και όταν τελειώνουν τα ματς και απολαμβάνουν τις νίκες πανηγυρίζοντας. Όπως συνέβη χθες, μετά το παιχνίδι με τον Άρη.

Οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν στα Τέμπη - Oι τρεις συγκλονιστικές συμβολικές κινήσεις
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:46 - 15.04.2024

Οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν στα Τέμπη - Oι τρεις συγκλονιστικές συμβολικές κινήσεις

Σε μια συμβολική κίνηση, οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν στα Τέμπη και άφησαν λουλούδια στο μνημείο των 57 που χάθηκαν έγκλημα με τους σιδηρόδρομους αλλά και σ' αυτό των αδικοχαμένων παιδιών του ΠΑΟΚ

Όμως από την άλλη μεριά υπάρχει και το ανθρώπινο κομμάτι. Αυτό που και ο Νορντίν Άμραμπατ αλλά και ο Στίβεν Τσούμπερ, χθες το έβαλαν πρώτα και πάνω απ' όλα. Αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού και όσο οι παίκτες της ΑΕΚ ανταπέδιδαν το χειροκρότημα του κόσμου, ένας πιτσιρικάς πήδηξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και έτρεξε... καρφί προς τους ποδοσφαιριστές για να ζητήσει μια φανέλα.

Φυσικά οι άνθρωποι της εταιρίας φύλαξης έσπευσαν, ως όφειλαν και με βάση και τις οδηγίες που έχουν, κάνοντας πολύ σωστά την δουλειά που έπρεπε να κάνουν, να πιάσουν τον μικρό και να τον απομακρύνουν από τον αγωνιστικό χώρο. Τότε ανέλαβε την δουλειά αυτή να την κάνει ο Άμραμπατ. Πήρε τον μικρό αγκαλιά και πριν το βγάλει εκτός αγωνιστικού χώρου, τον πήγε στον Τσούμπερ, ο οποίος έβγαλε και του έδωσε την φανέλα του. Και ο πιτσιρικάς έφυγε τρέχοντας προς την κερκίδα.

Εννοείται πως κανείς δεν πρέπει να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Εννοείται πως αν έκανε ο καθένας ότι ο πιτσιρικάς χθες, πρώτοι οι ποδοσφαιριστές δεν θα απολάμβαναν την αποθέωση προς τον κόσμο μετά την λήξη των παιχνιδιών. Απλώς τώρα ήταν μια μεμονωμένη περίπτωση και γι αυτό και ο Άμραμπατ αντέδρασε όπως αντέδρασε. Το ίδιο και ο Τσούμπερ.