«Η Τράμπζονσπορ ετοιμάζεται να κινηθεί ξανά για τον Μασούρα»

Γιώργος Μασούρας

i

© Intime

«Η Τράμπζονσπορ ετοιμάζεται να κινηθεί ξανά για τον Μασούρα»

Άγγελος Φραγκισκάτος 12:12 - 11.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:16 - 11.01.2024

Η Τράμπζονσπορ ετοιμάζεται να κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Γιώργο Μασούρα, αφού ο Έλληνας διεθνής μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τους «ερυθρόλευκους».

Ο Γιώργος Μασούρας βρίσκεται στο στόχαστρο της Τραμπζονσπόρ εδώ και καιρό. 

Θυμίζουμε ότι όσες προτάσεις έκανε η ομάδα της Τραπεζούντας για τον 30χρονο διεθνή απορρίφθηκαν από τον Ολυμπιακό που αξίωνε υψηλά ποσά για την παραχώρησή του. 

Ωστόσο η Τραμπζονσπόρ δεν το λέει να το βάλει κάτω. Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα τόσο ο πρόεδρος της ομάδας Ερτουγκρούλ Ντογκάν όσο και ο προπονητής Αμπντουλάχ Αβτσί έχουν τον Μασούρα στη μεταγραφική τους λίστα και θεωρούν πως ίσως αυτή τη φορά καταφέρουν να τον κάνουν δικό τους. 

Επίσης οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας εκτιμούν πως υπάρχει μία προοπτική να τον αποκτήσουν, καθώς το καλοκαίρι ο Μασούρας μένει ελεύθερος και δεν έχει ανανεώσει ακόμα με τους «ερυθρόλευκους». 

Φέτος ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε 26 ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού, μετρώντας 7 γκολ και 4 ασίστ. Συνολικά στη πενταετή θητεία του στους «ερυθρόλευκους» ήδη κάνει 236 εμφανίσεις, ενώ έχει σκοράρει 54 γκολ και έχει δώσει 29 ασίστ.