Η βροχή τα έφερε... αλλιώς στο Κορωπί

Η βροχή τα έφερε... αλλιώς στο Κορωπί

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:08 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:12 - 19.04.2024

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν υπό διαφορετικές συνθήκες την Παρασκευή στο «Γεώργιος Καλαφάτης», δύο μέρες πριν την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία.

Με διαφορετικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού την Παρασκευή στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Από τις υψηλές θερμοκρασίες των προηγούμενων ημερών, οι παίκτες γυμνάστηκαν για ένα διάστημα με βροχόπτωση και με δροσιά, που ανταποκρίνεται στις ανοιξιάτικες συνήθειες.

Περαιτέρω, ο Φατίχ Τερίμ δούλεψε με όλους τους παίκτες, με εξαίρεση τον Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός στόπερ συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και πρακτικά δεν υπολογίζεται για τις υποχρεώσεις της επόμενης εβδομάδας.

Ο Τερίμ έχει εστιάσει στην ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας του, επισημαίνοντας στους παίκτες του Παναθηναϊκού πως η επίτευξη του διπλού εναντίον της Λαμίας είναι «υποχρέωση» πριν το αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τα τρία παιχνίδια θα κρίνουν πολλά για το Τριφύλλι και για τους στόχους που θα έχει στα Play Offs. Είναι προφανές ότι ο Τούρκος προσπαθεί να εμφυσήσει κλίμα μάχης στους «πράσινους», οι οποίοι με το απόλυτο των εννιά βαθμών θα γίνουν φαβορί για το πρωτάθλημα.

Δούκας για γήπεδο Παναθηναϊκού: «Πιάνουμε δουλειά, στόχος να είναι όλα έτοιμα το 2026»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:04 - 19.04.2024

Δούκας για γήπεδο Παναθηναϊκού: «Πιάνουμε δουλειά, στόχος να είναι όλα έτοιμα το 2026»

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σχετικά με το έργο της Διπλής Ανάπλασης στον Βοτανικό και το γήπεδο του Παναθηναϊκού τόνισε πως το νέο «σπίτι» του τριφυλλιού αποκτά σφυγμό.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την προπόνηση της Παρασκευής: «Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Λαμία.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και κυκλοφορία της μπάλας, τακτική με παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό ακολούθησε ο Σένκεφελντ και το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν».