Η σύζυγος του Ιβάν Σαββίδη αναδείχθηκε η πλουσιότερη γυναίκα του Ροστόφ

Η οικογένεια του Ιβάν Σαββίδη

i

© Intime

Η σύζυγος του Ιβάν Σαββίδη αναδείχθηκε η πλουσιότερη γυναίκα του Ροστόφ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:08 - 19.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:09 - 19.09.2023
Ξεχωριστή διάκριση για την οικογένεια του Ιβάν Σαββίδη, καθώς η σύζυγος του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ως η πιο πλούσια γυναίκα της περιοχής του Ροστόφ.

Ένας ξεχωριστός τίτλος συνοδεύει πλέον τη σύζυγο του Ιβάν Σαββίδη, Κυριακή, η οποία πλέον είναι η πλουσιότερη γυναίκα σε ολόκληρη την περιφέρεια του Ροστόφ. Σύμφωνα με την σχετική έρευνα που πραγματοποίησε το «Rostovgazeta», η γυναίκα του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανήκει στα πιο... βαριά πορτοφόλια της περιοχής. 

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Κυριακή Σαββίδη βρίσκεται στην έκτη θέση των πλουσιότερων του Ροστόφ και στην πρώτη ανάμεσα στις γυναίκες. Επίσης, γίνονται αναφορές για όλα τα περιουσιακά στοιχεία και τις επιχειρήσεις της οικογένειας, οι οποίες εδώ και μερικά χρόνια ανήκουν στην ίδια. 

Μέσα σε αυτά, οι μετοχές AGROCOM HOLDING LLC, αλλά και των Grand Hotel Don, A-Prime, Stroytekhnologii, και πάνω από 30 άλλων εταιριών. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως για το 2022, τα ακαθάριστα κέρδη ήταν πάνω από 25 δισεκατομμύρια ρούβλια (250 εκατομμύρια ευρώ),