Βαθμολογία Stoiximan Super League: Έξι ισοπαλίες σε επτά ματς, ουραγός ο Ατρόμητος, παραμένει χαμηλά ο Βόλος – Η επόμενη αγωνιστική

Βαθμολογία Stoiximan Super League: Έξι ισοπαλίες σε επτά ματς, ουραγός ο Ατρόμητος, παραμένει χαμηλά ο Βόλος – Η επόμενη αγωνιστική

Sportal newsroom 20:00 - 18.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:48 - 18.09.2023

Ο Ατρόμητος παραμένει χωρίς νίκη και στην τελευταία θέση, ο Βόλος έπιασε τον Παναιτωλικό.

Ο Ατρόμητος φιλοξένησε τον Βόλο στο Περιστέρι, στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της τέταρτης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League. Το τελικό 1-1 ασφαλώς δεν αφήνει καμία ομάδα χαρούμενη.

Η ομάδα του Περιστερίου, πάντως, έχει ένα ματς λιγότερο, αυτό της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, που αναβλήθηκε. Σε κάθε περίπτωση, παραμένει χωρίς νίκη, έχει έναν βαθμό σε τρία ματς και βρίσκεται στην τελευταία θέση. Ο Βόλος είναι προτελευταίος, παρέα με τον Παναιτωλικό, ο οποίος έχει κι αυτός ματς λιγότερο. Οι Αγρινιώτες επίσης δεν έπαιξαν στην πρεμιέρα με την ΑΕΚ. Να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη αγωνιστική νίκησε μόνο ο Παναθηναϊκός! Τα υπόλοιπα έξι παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία:

Η επόμενη αγωνιστική

Στην επόμενη αγωνιστική φυσικά ξεχωρίζει το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ στη Λεωφόρο, ενώ δύσκολη αποστολή έχει ο ΠΑΟΚ στα Γιάννινα. Ο Ολυμπιακός αντίθετα, θα παίξει εντός έδρας με τη νεοφώτιστη Κηφισιά. Σε ό,τι αφορά τους σημερινούς μονομάχους, ο Ατρόμητος θα φιλοξενηθεί από τον ΟΦΗ και ο Βόλος θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης.