Απολογήθηκε ο Ντάμφρις για το πανό που σήκωσε σε βάρος του Τεό Ερναντές

Απολογήθηκε ο Ντάμφρις για το πανό που σήκωσε σε βάρος του Τεό Ερναντές

Δημήτρης Χούπης 13:30 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 04:19 - 21.05.2024

Ο Ντένζελ Ντάμφρις απολογήθηκε για το πανό που σήκωσε σ βάρος του Τεό Ερναντές κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του πρωταθλήματος της Ίντερ.

Η Ίντερ κατέκτησε το πρωτάθλημα Ιταλίας για 20η φορά στην ιστορία της. Οι «νερατζούρι» την προηγούμενη Δευτέρα (22/4) επικράτησαν της Μίλαν με 2-1 και πρόσθεσε το δεύτερο αστέρι στη φανέλα της.

Όπως είναι λογικό με τη λήξη του αγώνα, τόσο οι οπαδοί όσο και οι παίκτες της ομάδας του Σιμόνε Ιντζάγκι πανηγύρισαν με τη ψυχή τους το πρωτάθλημα. Μάλιστα η Ίντερ έκανε παρέλαση στους δρόμους του Μιλάνο για την κατάκτηση, με τους φίλους της ομάδας να έχουν τη δυνατότητα να πανηγυρίσουν μαζί τους παίκτες.

Οπαδοί της Ίντερ πίκαραν τη Μίλαν κουβαλώντας φέρετρο στα χρώματα των «ροσονέρι» (vid)
SERIE A

12:12 - 23.04.2024

Οπαδοί της Ίντερ πίκαραν τη Μίλαν κουβαλώντας φέρετρο στα χρώματα των «ροσονέρι» (vid)

Μετά τη νίκη επί της Μίλαν και την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι οπαδοί των «ροσονέρι» πίκαραν τους αντίστοιχους των «ροσονέρι» μεταφέροντας ένα φέρετρο στην πλατεία Ντουόμο.

Μόνο που ένας εκ των παικτών ξέφυγε λίγο παραπάνω. Συγκεκριμένα, ο Ντένζελ Ντάμφρις σήκωσε ένα πανό, στο οποίο έδειχνε τον ίδιο να κρατάει με ένα λουρί τον... σκύλο Τεό Ερναντές. Η κίνηση αυτή σήκωσε αντιδράσεις, με τον Ολλανδό μπακ τελικά να απολογείται για ό,τι έκανε.

«Χθες ήταν η πιο όμορφη μέρα για μένα, για όλους τους παίκτες και για όλους στο σύλλογο. Ευχαριστώ πολύ τους φιλάθλους που έδωσαν το παρών κατά χιλιάδες στην παρέλαση. Ήταν υπέροχο συναίσθημα να γιορτάζουμε μαζί με όλους εσάς, σήμαινε τόσα πολλά για την ομάδα.

Κατά τη διάρκεια της παρέλασης, κρατούσα ένα πανό που έδειχνε μια ακατάλληλη εικόνα. Είμαι ένας παίκτης που αγαπά την αντιπαλότητα στο ποδόσφαιρο, είναι ένα κρίσιμο μέρος κάθε παιχνιδιού.

Αντιλαμβάνομαι ότι το να κρατάω το πανό ήταν μια λάθος επιλογή και καθόλου έξυπνο. Ας συνεχίσουμε να επικεντρωνόμαστε στην πιο εκπληκτική σεζόν για την Ίντερ . Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά για όλη την υποστήριξή σας αυτή τη σεζόν και για τους χθεσινούς πανηγυρισμούς, δεν θα τους ξεχάσω ποτέ», έγραψε ο διεθνής αμυντικός.