Οπαδοί της Ίντερ πίκαραν τη Μίλαν κουβαλώντας φέρετρο στα χρώματα των «ροσονέρι» (vid)

Οπαδοί Ίντερ

i

PrtScr

Οπαδοί της Ίντερ πίκαραν τη Μίλαν κουβαλώντας φέρετρο στα χρώματα των «ροσονέρι» (vid)

Κώστας Τόπας 12:12 - 23.04.2024

Μετά τη νίκη επί της Μίλαν και την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι οπαδοί των «ροσονέρι» πίκαραν τους αντίστοιχους των «ροσονέρι» μεταφέροντας ένα φέρετρο στην πλατεία Ντουόμο.

Η Ιντερ χρειαζόταν μια νίκη κόντρα στη Μίλαν για να εξασφαλίσει τον τίτλο της Serie A με πέντε αγωνιστικές να απομένουν και το κατάφεραν με 2-1 χάρη στα γκολ των Φραντσέσκο Ατσέρμπι και Μάρκους Τουράμ.

Με αυτόν τον τρόπο, οι «νερατζούρι» προσπέρασαν τη Μίλαν σε τίτλους, καθώς μέχρι πρότινος είχαν αμφότερες οι ομάδες από 19 πρωταθλήματα και τώρα η Ιντερ έφτασε τα 20! Οπως ήταν λογικό μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους «ροσονέρι», επικράτησαν έντονοι πανηγυρισμοί τόσο από παίκτες όσο κι από τους οπαδούς της ομάδας του Σιμόνε Ιντζάκι.

Μετά από αυτό το «Scudetto» οι «νερατζούρι» θα ράψουν ένα δεύτερο αστέρι στη φανέλα τους από τη νέα σεζόν. Κάθε αστέρι αντιστοιχεί σε δέκα τίτλους Serie A και η Ίντερ είναι η δεύτερη ομάδα στην Ιταλία που κατακτά δύο μετά τη Γιουβέντους.

Μάλιστα, ένα τεράστιο πανό με την τελευταία προσθήκη αναρτήθηκε έξω από την έδρα του συλλόγου στο Μιλάνο το πρωί της Τρίτη (23/04).

Από την πλευρά τους οι οπαδοί της Ιντερ, θέλησαν να πικάρουν αυτούς της Μίλαν τόσο για τη νίκη στο μεταξύ τους ντέρμπι όσο και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Γι' αυτό και μετά το τέλος του αγώνα, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στην πλατεία Ντουόμο, μετέφεραν ένα φέρετρο με τα χρώματα των «ροσονέρι».