Ίδια παράβαση, διαφορετική ποινή: Πως ο Μίτροβιτς κινδυνεύει με δέκα αγωνιστικές, ενώ ο Κριστιάνο είχε τιμωρηθεί με πέντε (vids)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

Κριστιάνο Ρονάλντο/ ©Intime

Ίδια παράβαση, διαφορετική ποινή: Πως ο Μίτροβιτς κινδυνεύει με δέκα αγωνιστικές, ενώ ο Κριστιάνο είχε τιμωρηθεί με πέντε (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:39 - 21.03.2023 / Ανανεώθηκε: 10:42 - 21.03.2023

Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς κινδυνεύει με ποινή δέκα αγωνιστικών εξαιτίας της αποβολής του στο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της φραστικής επίθεσης στον διαιτητή.

Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς αποβλήθηκε στο 72' του αγώνα της Φούλαμ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Ο Σέρβος επιθετικός διαμαρτυρήθηκε έντονα στο διαιτητή για τον καταλογισμό πέναλτι και την κόκκινη κάρτα στον συμπαίκτη του Γουίλιαν, τον έσπρωξε, έκανε φραστική επίθεση με αποτέλεσμα να αντικρίσει απευθείας κόκκινη από τον Κρις Κάβανα

Εκτός από τον Γουίλιαν και τον Μίτροβιτς για την ίδια φάση αποβλήθηκε κι ο προπονητής της λονδρέζικης ομάδας Μάρκο Σίλβα. Για το λόγο αυτό ο Σέρβος επιθετικός κινδυνεύει με βαριά τιμωρία που μπορεί να φτάσει ακόμη και τις δέκα αγωνιστικές. 

Σε ανάλογο περιστατικό είχε πρωταγωνιστήσει μερικά χρόνια πριν ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ τον Αύγουστο του 2017, όταν φορούσε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης είχε αποβληθεί στο ματς με την Μπαρτσελόνα στον τελικό του Ισπανικού Σούπερ Καπ.

Ο «CR7» εκτός από το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε στο 80', αποβλήθηκε μόλις δύο λεπτά αργότερα με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο. Μία απόφαση ωστόσο που δεν δικαιολογείται από το ριπλέι. Ο διαιτητής της αναμέτρησης απέβαλε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και εκείνος τον έσπρωξε κατά την έξοδό του από το γήπεδο. Για αυτή του τη συμπεριφορά ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είχε τιμωρηθεί με ποινή πέντε αγωνιστικών.