Ο Kόουλ έβγαλε εκτός debate τον Ρονάλντο: «Μόνο ο Πελέ μπορεί να συγκριθεί με τον Μέσι»

Τζόου Κόουλ

i

© SS Twitter

Ο Kόουλ έβγαλε εκτός debate τον Ρονάλντο: «Μόνο ο Πελέ μπορεί να συγκριθεί με τον Μέσι»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:15 - 14.03.2023 / Ανανεώθηκε: 21:15 - 14.03.2023

Στο αιώνιο δίλλημα «Μέσι ή Ρονάλντο» ο Τζόε Κόουλ υποστήριξε πως μόνο ο Πελέ μπορεί να συγκριθεί με τον Αργεντίνο άσο.

Το δίλλημα της ποδοσφαιρικής μας γενιάς όσον αφορά τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου, περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο

Ωστόσο για τον πρώην άσο της Τσέλσι, Τζόου Κόουλ, αυτή η κόντρα δεν θα έπρεπε να υπάρχει, αφού ο ίδιος θεωρεί πως ο Αργεντίνος άσος είναι μακράν καλύτερος από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Μάλιστα, ο Κόουλ τόνισε πως ο μοναδικός που θα μπορούσε να συγκριθεί με τον «Λα Πούλγκα» είναι ο Πελέ, αφού μόνο ο πρώην Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής είχε ταλέντο αντάξιο με τον παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Υπάρχει πάντα αυτό το ντιμπέιτ. Δεν έχω ξαναδεί παίκτη σαν αυτόν (σ.σ. Μέσι). Αυτό που μπορεί να κάνει με την μπάλα, οι ικανότητες του, η προσωπικότητα του. Τα πάντα. Είναι χαρά να τον παρακολουθείς. Είναι, θεωρώ ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. 

Ο Πελέ είναι ο μόνος που μπορεί να μπει στην εξίσωση. Ούτε ο Κριστιάνο, ούτε ο Ρονάλντο (σ.σ. το «Φαινόμενο»), ούτε ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Νομίζω πως ο Μέσι τους έχει ξεπεράσει όλους. Είναι δίπλα στον Πελέ», ανέφερε ο συγκεκριμένα ο Κόουλ στο BN Sports.