Κόρη Πελέ: «Ο πατέρας μου υποστήριζε την Αργεντινή, ήθελε να το πάρει ο Μέσι»

Πελέ

i

©Intime

Κόρη Πελέ: «Ο πατέρας μου υποστήριζε την Αργεντινή, ήθελε να το πάρει ο Μέσι»

Sportal newsroom 19:38 - 03.03.2023

Η κόρη του Πελέ, Κέλι Νασιμέντο, ανέφερε ότι ο πατέρας της στο Παγκόσμιο Κύπελλο υποστήριζε την Αργεντινή μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας.

Σε μία ενδιαφέρουσα αποκάλυψη προέβη η κόρη του Πελέ, Κέλι Νασιμέντο, αναφέροντας την ομάδα που ο πατέρας της υποστήριζε στο Παγκόσμιο Κύπελλο μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από την Κροατία στον προημιτελικό.

Από τα ΤΕΦΑΑ στη Δανία: Ο Χάρης Μηνογιάννης εγγυάται την... ασφάλεια της Μίντιλαντ και μιλάει στο Sportal!
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

18:15 - 27.02.2023

Από τα ΤΕΦΑΑ στη Δανία: Ο Χάρης Μηνογιάννης εγγυάται την... ασφάλεια της Μίντιλαντ και μιλάει στο Sportal!

Ο Χάρης Μηνογιάννης αποτελεί μία ακόμα απόδειξη πως όταν προσπαθείς για κάτι τελικά τα καταφέρνεις. Ο ίδιος διηγήθηκε στο Sportal πως κατόρθωσε από τα ΤΕΦΑΑ να βρεθεί σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κλαμπ.

«Όταν η Βραζιλία αποκλείστηκε, όλοι πήγαιναν στο νοσοκομείο και ρωτούσαν τον Πελέ ποιον θα υποστήριζε. Ο μπαμπάς μου ήθελε να κερδίσει η Αργεντινή λόγω του Μέσι. Όταν κατάλαβε ότι ο Μέσι κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο, ήταν χαρούμενος», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Είναι γνωστό, ότι ο Βραζιλιάνος «θρύλος» του ποδοσφαίρου, αγαπούσε τον Λιονέλ Μέσι. Έτσι στο Μουντιάλ του Κατάρ ήθελε ο «Λίο» να κατακτήσει το τρόπαιο, αφήνοντας πίσω την οποιαδήποτε κόντρα με την χώρα του. 

Ο Πελέ μάλιστα όσο ήταν στο νοσοκομείο, παρακολουθούσε τον ημιτελικό της Αργεντινής με την Κροατία, πανηγυρίζοντας την πρόκριση της «αλμπισελέστε» στον τελικό. Παράλληλα ήταν και ο πρώτος που συνεχάρη την ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Ο Βραζιλιάνος μάγος της μπάλας τιμήθηκε την Δευτέρα (27/2) στην απονομή των βραβείων από την FIFA. Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Τζάνι Ινφαντίνο, αποφάσισε να δώσει βραβείο στη γυναίκα του Πελέ, Μάρσια Αόκι. Το βραβείο δόθηκε από τον Ρονάλντο και ο λόγος της απονομής του ήταν η ένδειξη σεβασμού προς τον, για πολλούς κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.

«Ο Θεός μας έδωσε τον Πελέ και θα είμαστε πάντα ευγνώμονες γι' αυτό», ήταν τα λόγια της Μάρσια Αόκι, η οποία ήταν αρκετά χαρούμενη για το βραβείο που έδωσαν για τον σύζυγό της. Μετά την απονομή ο Σέου Ζορζ ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε ένα τραγούδι, το οποίο είναι αφιερωμένο στον Βραζιλιάνο, με την σύζυγο του Πελέ να συγκινείται.