Βινίσιους και Ντε Γιονγκ άφησαν το ποδόσφαιρο και έπιασαν την ελληνορωμαϊκή πάλη (vids)

Βινίσιους & Φρένκι Ντε Γιονγκ

i

Βινίσιους & Φρένκι Ντε Γιονγκ/©Photo by Diego Souto/Quality Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Βινίσιους και Ντε Γιονγκ άφησαν το ποδόσφαιρο και έπιασαν την ελληνορωμαϊκή πάλη (vids)

Κώστας Τόπας 10:50 - 03.03.2023

Βινίσιους και Φρένκι Ντε Γιονγκ είχαν μια έντονη μονομαχία κατά τη διάρκεια του «Clasico», η οποία θύμισε περισσότερο ελληνορωμαϊκή πάλη και λιγότερο ποδόσφαιρο.

Ρεάλ και Μπαρτσελόνα συγκρούστηκαν στη Μαδρίτη για τον πρώτο ημιτελικό του Copa Del Rey, με τους «μπλαουγκράνα» να κατακτούν τη νίκη χάρη σε ένα αυτογκόλ του Μιλιτάο στο 26', αποκτώντας σαφές προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έδωσαν πολλές μάχες κατά τη διάρκεια του ντέρμπι. Ειδικά ο Βινίσιους με τον Φρένκι Ντε Γιονγκ. Στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός των «μερένχες» έχασε την μπάλα από την κατοχή του, ύστερα από πίεση του Ολλανδού μέσου των «μπλαουγκράνα».

Η μονομαχία τους θύμισε περισσότερο ελληνορωμαϊκή πάλη και λιγότερο ποδόσφαιρο. Ο Ντε Γιονγκ προσπάθησε να κερδίσει την μπάλα, με τον Βινίσιους να βάζει το σώμα του και στο τέλος με ένα κεφαλοκλείδωμα να ρίχνει τον αντίπαλό του στο έδαφος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο Βραζιλιάνος αστέρας να δει την κίτρινη κάρτα, διαμαρτυρόμενος μάλιστα στον διαιτητή μιας και θεώρησε πως ο Ολλανδός του έκανε φάουλ.