«Κάθε ποδοσφαιριστής ονειρεύεται να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης», αναφέρει η μάνατζερ του Χάαλαντ

Χάαλαντ

i

Χάαλαντ / screenshot via Twitter

«Κάθε ποδοσφαιριστής ονειρεύεται να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης», αναφέρει η μάνατζερ του Χάαλαντ

Θάνος Λυμπερόπουλος • 09:30 - 03.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Μετά από δηλώσεις της μάνατζερ του Έρλινγκ Χάαλαντ, Ραφέλα Πιμέντα, φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Νορβηγό με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ φέτος σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στην Premier League, έχοντας πετύχει έως τώρα 27 γκολ στη πρώτη του κιόλας σεζόν με την Μάντσεστερ Σίτι. Κανένας άλλος παίκτης των «Πολιτών» δεν έχει καταφέρει να σκοράρει τόσα τέρματα - πλην του Σέρχιο Αγκουέρο που τη σεζόν 2014-15 πέτυχε 26.

Το τελευταίο καιρό υπάρχουν αρκετές φήμες που θέλουν τον Νορβηγό κάτοικο Μαδρίτης, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να διαψεύδει αυτές τις πληροφορίες. Ωστόσο, η μάνατζερ του Χάαλαντ δήλωσε πως η «βασίλισσα» της Ευρώπης αποτελεί αναμφίβολα το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή.

«Υπάρχει η Premier League, υπάρχει και η Ρεάλ Μαδρίτης. Και οι δύο είναι ξεχωριστές και αποτελούν το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μαγική, καθώς είναι εκείνη που κυριαρχεί στο Champions League», δήλωσε η στενή συνεργάτιδα του Μίνο Ραϊόλα που έφυγε πριν από λίγο καιρό από τη ζωή.

«Πρέπει να θέσουμε ένα πλάνο, πρέπει να υπάρχει ένας στόχος. Ίσως να μην τον πετύχουμε, αλλά αν δεν ξέρουμε πού πάμε, τότε σίγουρα δεν θα φτάσουμε ποτέ εκεί», πρόσθεσε και συνέχισε: «Κάνουμε σχέδια, ναι, κάνουμε σχέδια σε βάθος 15 ετών. Δεν μπορούμε να καθόμαστε και να περιμένουμε».