«Ζόρια» για τον Ίνγκασον στη Δανία: «Ο τραυματισμός, η σκληρή κριτική και οι μεγαλύτερες απαιτήσεις»

Ίνγκι Ίνγκασον

i

© Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

«Ζόρια» για τον Ίνγκασον στη Δανία: «Ο τραυματισμός, η σκληρή κριτική και οι μεγαλύτερες απαιτήσεις»

Το ξεκίνημα του Ίνγκι Ίνγκασον με τη φανέλα της Μίντιλαντ δεν είναι ιδανικό, με τον Ισλανδό στόπερ να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα σε αυτούς τους πρώτους μήνες στη Δανία.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον τα βρίσκει... σκούρα στη Δανία σε αυτούς τους πρώτους του μήνες.

Ο Ισλανδός στόπερ ο οποίος αποκτήθηκε τον Γενάρη του 2019 και κατέκτησε το νταμπλ με τον ΠΑΟΚ, αλλά κι ένα ακόμα Κύπελλο, είπε «αντίο» στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης το περασμένο καλοκαίρι έπειτα από 4,5 χρόνια, για ένα συμβόλαιο ζωής στη Μίντιλαντ.

Η πρόταση των 4 εκατ. ευρώ που έφτασε στα γραφεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ δελέασε τον Ίνγκασον, ο οποίος έδειξε αποφασισμένος για αυτόν τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Μέχρι στιγμής ωστόσο τα πράγματα δεν έχουν πάει όπως θα επιθυμούσε ο ίδιος. Η δυσκολία στην προσαρμογή κι ένας τραυματισμός έφεραν τον Ισλανδό στο επίκεντρο σκληρής κριτικής από τα ΜΜΕ της Δανίας. 

Πιο αναλυτικά, ένα δημοσίευμα που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες από την ιστοσελίδα «tipsbladet.dk», έκανε αναφορές στα πεπραγμένα του Ίνγκασον, τα οποία δεν εντυπωσιάζουν μέχρι στιγμής.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις για τον Ίνγκασον, βάσει της τιμής του. Πρέπει να έρθει πιο κοντά στην ομάδα. Νομίζω ότι η χειμερινή διακοπή θα είναι καλή για την Μίντλαντ και για τον Ίνγκασον που πρέπει να γίνει ένα σύνολο, αφού υπάρχουν αρκετοί νέοι άνθρωποι που ακόμα δεν έχουν βρει τον ρόλο τους. Η Μίντιλαντ πρέπει να κερδίσει κάποια ματς για να πάρει μπρος αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να βελτιωθεί στην άμυνα και για αυτό αγοράστηκε από τον ΠΑΟΚ ο Ισλανδός. Κάπως διαφορετικά τα περίμεναν τα πράγματα και η Μίντιλαντ και ο ίδιος ο παίκτης. 

Ο τραυματισμός του στο πόδι δεν βοήθησε και τώρα μάλλον πρέπει να συγκεντρωθεί στο να γίνει καλά για την χειμερινή διακοπή και στη συνέχεια να μπει πιο δυναμικά τον Φλεβάρη. Ο Ίνγκασον είναι ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Ισλανδίας και έχει αποκτηθεί για να βελτιώσει αμυντικά την Μίντιλαντ που κατά καιρούς είχε πολύ δύσκολες στιγμές την περσινή σεζόν και τελείωσε απογοητευτικά με την έβδομη θέση στο πρωτάθλημα. 

Λόγω των χρημάτων που δαπανήθηκαν για να έρθει στην ομάδα, πρέπει να ξεχωρίσουμε τον Ίνγκασον, αν και το ξεκίνημα δεν είναι και το καλύτερο, ωστόσο υπάρχει ένας τραυματισμός που τον άφησε εκτός από αρκετά ματς τον Αυγουστο και τον Σεπτέμβριο. Είναι αρκετά λογικό να περιμένουν στην Μίντιλαντ από τον Ίνγκασον να ηγηθεί. Για αυτό τον έφεραν και χρειάζεται ένα καλό σημείο συγκέντρωσης τώρα. Με το τίμημα προκύπτει ότι υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις από αυτόν ανεξάρτητα από το γεγονός ότι οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές για τον ίδιο ή για την ίδια την ομάδα».