Η Αμπερντίν ανακοίνωσε sold out κι ετοιμάζεται για ΠΑΟΚ

Οπαδοί Αμπερντίν

i

© PrtScr

Η Αμπερντίν ανακοίνωσε sold out κι ετοιμάζεται για ΠΑΟΚ

Υπάρχει μεγάλη δίψα από τους φίλους της Αμπερντίν για την επερχόμενη ευρωπαϊκή αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον σύλλογο της Σκωτίας να ανακοινώνει sold out σε δύο θύρες.

Μετά τις νίκες στις πρώτες δύο αγωνιστικές των ομίλων του Conference League κόντρα σε Ελσίνκι και Άιντραχτ, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Αμπερντίν (26/10) με σκοπό να κάνει το 3/3 και να πάρει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης. Η δίψα από τους Σκωτσέζους για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι μεγάλη, ενώ εννιά μέρες πριν τη σέντρα ο σύλλογος ανακοίνωσε sold out σε δύο θύρες του γηπέδου. 

Μάλιστα μέσα από σχετική ανακοίνωση η Αμπερντίν καλεί τον κόσμο της να σπεύσει να αγοράσει εισιτήριο αφού τα διαθέσιμα στις περισσότερες θύρες δεν είναι πολλά. Υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση, με το Pittodrie Stadium να αναμένεται κατάμεστο. Πριν μερικές μέρες είχε γίνει γνωστό πως οι οπαδοί έχουν ξεκινήσει να συγκεντρώνουν χρήματα διαδικτυακά, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό κορεό. 

«Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, καθώς θα έχουμε απέναντι μας μερικούς από τους καλύτερους οπαδούς της Ευρώπης», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης να είναι τα μεγάλα φαβορί για τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League, ωστόσο οι παίκτες αλλά και οι φίλοι της Αμπερντίν θέλουν να απολαύσουν τις ευρωπαϊκές βραδιές και να διεκδικήσουν μέχρι το τέλος τις πιθανότητές τους.

Θυμίζουμε επίσης πως από την περασμένη Παρασκευή η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έχει ενημερώσει πως άρχισε η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα για τους φίλους της που θα θελήσουν να βρεθούν στην κερκίδα όπως είχε γίνει και στο προηγούμενο ματς στην Σκωτία, κόντρα στη Χαρτς για τα προκριματικά.